Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Τακτική και διαζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και διαζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 7η Απριλίου 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

*Πριν την έναρξη της συνεδρίασης θα προηγηθεί ενημέρωση από την εταιρεία ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ σχετικά με το τι είναι βιορευστά, προκειμένου στην επόμενη συνεδρίαση να γνωμοδοτήσουμε επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου Κατασκευή και λειτουργία Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 969,00 kWe.

Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Δήμου Παιονίας.

Έγκριση Απολογισμού οικονομικού. έτους 2022 του Ν.Π.Δ.Δ. Υγείας Πρόνοιας Κοινωνικής και Αλληλεγγύης Δήμου Παιονίας.

Παράταση προθεσμίας περαίωσης έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ» (Α.Μ. ΔΤΥ Δ.ΠΑΙΟΝΙΑΣ 50/2021).

Έγκριση του Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών του Δήμου Παιονίας, με την κωδική ονομασία "ΙΟΛΑΟΣ".

Έγκριση όρων προκήρυξης πρόσληψης ενός (1) δικηγόρου με σχέση έμμισθης εντολής αορίστου χρόνου με πάγια μηνιαία αντιμισθία.

Οργάνωση αρδευτικής περιόδου 2023 – πρόσληψη υδρονομέων στις Κοινότητες Ευρωπού-Ρυζίων και Αγίου Πέτρου - Μεσιάς.

Έγκριση των εσωτερικών Κανονισμών Λειτουργίας των Τμημάτων « Προστασίας της Τρίτης Ηλικίας και Ευπαθών Ομάδων» (ΚΑΠΗ –ΚΕΦΟ) και «Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας» του ΝΠΔΔ.

Εκμίσθωση αύλειου χώρου 1ου δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.