Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Έλαμψε δια της απουσίας του ο Δήμαρχος Κιλκίς

Μια απουσία που συζητήθηκε πολύ στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της Έλλης Φρεγγίδου "Κιλκίς, Χωμάτινή μου πόλη", την περασμένη Δευτέρα 27 Μαρτίου, ήταν αυτή του Δημάρχου Κιλκίς. 
Προς τιμήν των κατοίκων και της πόλης του Κιλκίς η βραδιά, κι όμως, ο πρώτος δημότης έλαμψε δια της απουσίας του.

Κατά τα άλλα, η εκδήλωση, γεμάτη πολιτισμό, ψυχή και πλούσια συναισθήματα, χαρακτηρίστηκε από όλους μοναδική και ιστορική ως προς το περιεχόμενό της. 

Η βιβλιοπαρουσίαση πραγματοποιήθηκε από την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς στο Συνεδριακό Κέντρο, με τη συμμετοχή επιφανών ανθρώπων των τεχνών και των γραμμάτων, όπως του Γρηγόρη Βαλτινού και του Γιώργου Καλιεντζίδη. Και ήταν όλοι εκεί. 

Ο Μητροπολίτης Κιλκίς, πολιτικά πρόσωπα όπως ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Φραγγίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, ο Δήμαρχος Παιονίας, Αντιδήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας, υποψήφιοι βουλευτές, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου. 

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Γεωργαντάς και η βουλεύτρια Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου δεν παρέστησαν λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων.

Είχαμε λοιπόν με μία εξαίρεση, μια ισχυρή απόδειξη του πολιτισμού στην πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.