Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (29/3/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Πρεμιέρα με το δεξί για τον Αλέξανδρο
Με το δεξί μπήκε στην διαδικασία των play off ο Αλέξανδρος Κιλκίς, μιας και επιβλήθηκε με 3-2 των Καστανιών. Μια νίκη που ήρθε με πολλή προσπάθεια, αλλά και υπομονή, καθώς οι Καστανιές ήταν καλές στην ανασταλτική λειτουργία.

Στο 29’ ωραία ομαδική ενέργεια, ο Ξυγαλατάς βρήκε τον Γιατισάκη ο οποίος με τακουνάκι πάτησε στον Μπελίτσα που άνοιξε το σκορ. Οι Καστανιές ισοφάρισαν με κεφαλιά του Τακαβάκη στο 58’, με τον Αλέξανδρο να έχει τον απόλυτο έλεγχο, να δημιουργεί δύο καλές φάσεις, και εν τέλει να βρίσκει τέρμα στο 87’, όταν ο Μακάριος έκλεψε την μπάλα, έκανε την προσποίηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 90’+2’ ο Ζορμπάς πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ από κοντά πέτυχε το 3-1. Στο 90’+5’ ο Λαδάς με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Αθανασιάδης, Κότσι (90’+1’ Κετικίδης), Σ. Παπαδόπουλος, Γυριχίδης (66’ Χριστοφορίδης), Μαριόγλου (41’ Σιδηρόπουλος), Αμανατίδης, Μπελίτσας, Γιατισάκης, Μακάριος, Ζορμπάς, Ξυγαλατάς (46’ Δεμερτζής)

Επιτυχίες στα παιδικά πρωταθλήματα

Στην Γουμένισσα αγωνίστηκαν σήμερα δύο τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς, στα πλαίσια των αγωνιστικών των ηλικιακών πρωταθλημάτων Κ10 και Κ12 της ΕΠΣ Κιλκίς.

Πολύ καλή απόδοση και για τις δύο ομάδες των Κωνσταντίνου Σωτηριάδη και Βασίλη Ορμανίδη στις δύο αναμετρήσεις τους με τα αντίστοιχα τμήματα του Πάικου Γουμένισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.