Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Oμιλία για την «Ενημέρωση και Πρόληψη από τον Καρκίνο του Μαστού»

Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Τη Κυριακή 22 Οκτώβρη 2023 το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας « Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος» συνδιοργάνωσε μία εκδήλωση που αφορούσε την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού. Η ομιλήτρια ιατρός χειρούργος κ. Σοφία Τριανταφυλλίδου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους που κατέκλυσαν το χώρο του Λυκείου με όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε αλλά και να πράττουμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη μάστιγα του καρκίνου.

Το έντονο συγκινησιακό κλίμα ελάφρυνε η παρουσίαση χορών της Μακεδονίας από μία γυναικεία ομάδα χορευτριών του τμήματος παραστάσεων.

Ήταν μεγάλη τιμή για το Λ.Ε.Κ. που ο σύλλογος καρκινοπαθών το επέλεξε για τη συνεργασία αυτή. Μέσω αυτής ενημερωθήκαμε, γνωρίσαμε, συγκινηθήκαμε και κυρίως γίναμε πιο δυνατοί ακούγοντας ότι ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος.

«Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ» αυτό ήταν το σύνθημα που ακούστηκε με τη φωταγώγηση του κτηρίου του Λυκείου με την οποία έκλεισε και η παρουσίαση.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας
«Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος» για την άριστη συνεργασία.

Ευχαριστούμε την ιατρό, χειρούργο κ. Σοφία Τριανταφυλλίδου που με τις επιστημονικές γνώσεις και την ανθρώπινη ευαισθησία της στηρίζει αυτόν τον τεράστιο αγώνα.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους παραστάθηκαν στην εκδήλωση αυτή.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.