Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Συνεχίζει ο Χρ. Καναρόπουλος στο τιμόνι των Προσκόπων της Κ. Μακεδονίας

Τη μεγάλη εμπιστοσύνη των ενηλίκων στελεχών της Προσκοπικής Κίνησης στην Κεντρική Μακεδονία απολαμβάνει ο Κιλκισιώτης Πρόσκοπος Χρήστος Καναρόπουλος, ο οποίος από την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, επανεκλέχθηκε στη θέση του Περιφερειακού Εφόρου Κ. Μακεδονίας.

Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο του Δήμου Παιονίας, και συγκεκριμένα στο Κέντρο Πολιτισμού, μία συμβολική επιλογή του τόπου, μιας και πολύ σύντομα πρόκειται να ξαναλειτουργήσει το 1ο Σύστημα Προσκόπων, αίτημα που κίνησαν παλαιοί Πρόσκοποι και φίλοι του Σ.Ε.Π., και το υποστηρίζουν θερμά η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και η υπό τον κ. Σιωνίδη Δημοτική Αρχή.

Στο Συνέδριο, ο απερχόμενος και νυν Περ. Έφορος Χρήστος Καναρόπουλος, αφού ευχαρίστησε θερμά όλα τα Στελέχη για τη συνεργασία αλλά και την εμπιστοσύνη τους, παρουσίασε έναν περιεκτικό απολογισμό δράσεων της θητείας που πέρασε και δεσμεύτηκε για μια σειρά από δράσεις με έμφαση την ανάπτυξη και το προσκοπικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της νέας τριετίας.

Η Κεντρική Μακεδονία των Προσκόπων περιλαμβάνει τους νομούς Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Σερρών και η έδρα ακολουθεί τον Περιφερειακό Έφορο, που για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι το Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.