Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Δωρεά από το τμήμα Β1 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Μια όμορφη πρωτοβουλία ανέλαβε το τμήμα Β1 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς μαζί με την εκπαιδευτικό Πληροφορικής, Δαλακλή Ευαγγελία, δωρίζοντας μία φορητή πτυσσόμενη καρέκλα αιμοδοσίας για την ενίσχυση του έργου του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Στα πλαίσια του μαθήματος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, η εκπαιδευτικός πραγματοποίησε μια σειρά μαθημάτων με βιωματικές δραστηριότητες για τον «Εθελοντισμό». Μία από αυτές τις δραστηριότητες ήταν να πραγματοποιηθεί μια εθελοντική πράξη από τους μαθητές. Οι μαθητές αγόρασαν υλικά και κατασκεύασαν πασχαλινές λαμπάδες. Πούλησαν τις λαμπάδες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θερμά σε αυτή την πρωτοβουλία του τμήματος. Στη συνέχεια διέθεσαν τα έσοδα για την απόκτηση της φορητής πτυσσόμενης καρέκλας αιμοδοσίας θέλοντας με τον δικό τους τρόπο να στηρίξουν την εθελοντική πράξη της αιμοδοσίας.

Την Δευτέρα 8 Μαΐου 2023, οι μαθητές μαζί με την εκπαιδευτικό τους, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς για να παραδώσουν την δωρεά τους. Ο διοικητής, Ανδρίτσος Ιωάννης του Γ.Ν. Κιλκίς, η προϊσταμένη, Κωτσαρή Άννα, ο ιατρός, Γιακαμόζης Αθανάσιος, καθώς και η νοσηλεύτρια, Κουτσούκη Κωνσταντίνα, του τμήματος αιμοδοσίας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την πρωτοβουλία αυτή. Οι μαθητές συζήτησαν με τον διοικητή και την προϊσταμένη, ξεναγήθηκαν στο τμήμα αιμοδοσίας και δέχτηκαν τα νόστιμα κεράσματα που τους κέρασαν με χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.