Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Προσφορά στον σύλλογο "ΒηματίΖΩ" στη μνήμη του π. Προέδρου του Συλλόγου Γονέων Γιώργου Χριστοφορίδη

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς Κώστας Λαχάς
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία θεσπίστηκε και τηρείται παγκόσμια από τα Ηνωμένα Έθνη το 1992 και εορτάζεται σε όλον τον Πλανήτη στις 3 Δεκεμβρίου, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς προετοίμασε μια σειρά από δράσεις που εφαρμόστηκαν την εβδομάδα 5/12 με 9/12 εντός του Σχολείου και είχαν στόχο την κατανόηση σε θέματα αναπηρίας και την κινητοποίηση υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας των ατόμων με αναπηρία. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από ενημερωτικές συζητήσεις που διοργάνωσε με βιωματικό τρόπο η εκπαιδευτικός του Τμήματος Ένταξης κα Μακρίδου Αναστασία.

Τέλος η δράση που εμπεριείχε τον μεγαλύτερο συμβολισμό, ήταν η διοργάνωση ενός μικρού bazaar από τους μαθητές και τις μαθήτριες, τα έσοδα του οποίου συγκεντρώθηκαν για να ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων ΑμεΑ ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ». Το ποσό που συγκεντρώθηκε δόθηκε στη μνήμη του π. Προέδρου του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας, Γιώργου Χριστοφορίδη, του οποίου ο βίος χαρακτηριζόταν από την ανιδιοτελή προσφορά.

Το Σχολείο ευχαριστεί όλους όσους προσέφεραν τα προϊόντα τους στο bazaar καθώς και όσους/ες ενίσχυσαν οικονομικά την προσπάθεια.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.