Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Επίσκεψη Κ. Σιωνίδη σε Γ. Γεωργαντά


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης επισκέφτηκαν στην Αθήνα τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά προκειμένου να ζητήσουν την συνδρομή του για την ικανοποίηση τρεχόντων αιτημάτων του δήμου Παιονίας.

Τα θέματα που απασχόλησαν την συνάντηση ήταν:Η πρόταση της ΔΕΥΑΠ στο ΥMEΠΕΡΑΑ για αναβάθμιση και εξοπλισμό του βιολογικού καθαρισμού Πολυκάστρου – Αξιούπολης.

Η πρόταση της ΔΕΥΑΠ στο ΥΠΕΣ για τον εκσυγχρονισμό των πεπαλαιωμένων δικτύων ύδρευσης του δήμου Παιονίας.

Η πρόταση της ΔΕΥΑΠ στο ΥΠΕΝ για τον εκσυγχρονισμό δικτύου τροφοδοσίας πόσιμου ύδατος οικισμών Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας.

Τα αιτήματα του δήμου Παιονίας για την παραχώρηση του αεροδρομίου Νέας Καβάλας και των παρακείμενων εκτάσεων καθώς και την παραχώρηση του αγροτεμαχίου για την εγκατάσταση των Ρομά στην Αξιούπολη.

Η ένταξη του έργου αγροτικής οδοποιίας Γουμένισσας – Ευρωπού, στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα οι κ. Σιωνίδης και Ναλμπάντης επικοινώνησαν επίσης με τον πρόεδρο του ΜΟΔ Γεώργιο-Εμμανουήλ Παπαδημητρίου, προκειμένου να διευθετήσουν θέματα που σχετίζονται με την δημοπράτηση του έργου της ΔΕΥΑΠ που έχει ενταχτεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και με την δημοπράτηση των βιολογικών καθαρισμών Ποντοηράκλειας και Βαφειοχωρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.