Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Γλέντι αλληλεγγύης του Συνδικάτου Μετάλλου

Δελτίο τύπου Συνδικάτου 
Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου και Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου και Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου γλέντι αλληλεγγύης στο Κιλκίς στην πλατεία Λατσιών, ώστε να δυναμώσει το μέτωπο αλληλεγγύης προς τους απολυμένους συναδέλφους μας σε ΑΛΟΥΜΥΛ, ΠΥΡΑΜΙΣ και ΚΛΕΜΑΝ. Η Στήριξη του λαού του Κιλκίς και του Σωματείο Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς, αλλά και άλλων συλλόγων ήταν μεγάλη και τους ευχαριστούμε.

Τα διάφορα επιδόματα, voucher, και pass, που δίνει η κυβέρνηση, αλλά και τα μπόνους από τους βιομήχανους σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν στο παραμικρό τις απαιτήσεις των εργαζομένων. Χαρακτηριστικά η ΑΛΟΥΜΥΛ, κάτω και από τις πιέσεις του Συνδικάτου, έδωσε 500.000 ευρώ και αυτά σε ticket για μεγάλες αλυσίδες super market, είναι τα κέρδη 3-4 ημερών που παρήγαγαν οι εργαζόμενοι μόνο το πρώτο 6μηνο του 2022.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά για:

- να παρθούν πίσω οι απολύσεις.

να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

αυξήσεις στους μισθούς, υπογραφή Κλαδικής Σύμβασης Εργασίας.

μέτρα υγείας και ασφάλειας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.