Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (4/4/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
«Ανοιχτοί λογαριασμό» για την Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς στην ΕΠΣ Μακεδονίας
Για τους "16" της ΕΠΣ Μακεδονίας ο Αλέξανδρος Κιλκίς αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Α.Σ. Αστέρια στον πρώτο αγώνα της σειράς. Τελικό αποτέλεσμα 2-2 με την ρεβάνς να γίνεται το ερχόμενο Σάββατο στα γήπεδα Planet.

Στο 5' ο Βαγγέλης Γκιόκα έκανε τρομερή ατομική ενέργεια και κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν καθώς η μπάλα κόντραρε σε εκτέλεση φάουλ και "ξεγέλασε" τον Ιωακειμίδη.

Η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη ανέβασε στροφές μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, είχε σημαντική ευκαιρία με τον Γρηγοράκη, ο οποίος στο 35' με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Δεσποινίδης είχε σουτ στο δοκάρι και στο 48' τα Αστέρια έφτασαν στην ισοφάριση έπειτα από αμυντική αδράνεια.

Εν συνεχεία ο αγώνας είχε αρκετή ένταση ο Κώστογλου είχε μία σημαντική απόκρουση, με τον Δεσποινίδη να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Ιωακειμίδης, Αγοράκης, Κακαβίτσας, Αναστασούδης, Σακαλής, Κότσι, Χριστοφορίδης, Ζαραλής, Γρηγοράκης, Γκιόκα, Δεσποινίδης, Κώστογλου, Τσαντάκης.

Με φόρα για ημιτελικά η Κ13 «Μάντσεστερ»

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της ΕΠΣ Μακεδονίας πραγματοποίησε η Κ13 "Μάντσεστερ" του Αλέξανδρου Κιλκίς, καθώς το πρωί του Σαββάτου επιβλήθηκε με 3-1 του Εθνικού Αστέρα Πυλαίας στα γήπεδα Planet.

Ο αγώνας ήταν πολύ καλός με γρήγορο ρυθμό, με την ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη να έχει στο πρώτο μέρος την πρωτοβουλία των κινήσεων και να χτυπάει στο 29' για το 1-0 με τον Βασίλη Παντελίδη, και στο 30' με τον Γιάννη Κηροποϊο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βάτσος είχε δύο καλές αποκρούσεις, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με κοντινή προσπάθεια στο 51'.

Έξι λεπτά αργότερα είχαμε την ομαδική συνεργασία του Αλέξανδρου Κιλκίς με τον Μανγκανιέλλο να σκοράρει με ωραίο πλασέ.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Βάτσος, Σουμελίδης, Χαλτούπης, Γκόγκος, Κούντουρας, Αμανατίδης, Γαλέας, Παρλάλογλου, Κηροποϊός, Μανγκανιέλλο, Παντελίδης, Κωνσταντινίδης, Νικολαΐδης, Πουρίκι, Αντωνιάδης.

Φιλικοί αγώνες με Α.Ο.Π. για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Ποδοσφαιρική γιορτή την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς με την διεξαγωγή πολλών φιλικών αγώνων για τα παιδιά της Ακαδημίας.

Ο Αλέξανδρος φιλοξένησε τα ηλικιακά τμήματα του Α.Ο. Πολυκάστρου, με τα γήπεδα να γεμίζουν από παιδικές φωνές, ντρίμπλες και πολλά γκολ. Αγωνίστηκαν τα τμήματα Κ6 «Λιονταράκια», Κ8 «Φιορεντίνα», Κ14 «Ντόρτμουντ», Κ13 «Ατλέτικο», κ10 «Παρί», Κ11 «Μίλαν, «Κ10 «Λυών» και «Άρσεναλ», Κ9 «Μαρσέιγ» και Κ12 «Τότεναμ», με τις αντίστοιχες ηλικίες του ΑΟΠ.

Ωραίο ποδόσφαιρο από όλα τα παιδιά, που στις άρτιες εγκαταστάσεις του Αlexandros Sports Center έδειξαν δείγματα του ταλέντου τους. Οι αγώνες από εδώ και πέρα θα είναι συνεχείς, με την Άνοιξη να έχει μπει για τα καλά.

Σε τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η «Παρί»

Σε ένα ακόμη δυνατό τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έλαβε μέρος ο Αλέξανδρος Κιλκίς. Η Κ10 «Παρί» του Δημήτρη Μούρου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στους Λέοντες στην Θεσσαλονίκη για να δώσει τέσσερα παιχνίδια των 15 λεπτών.

Ήττες από ΠΑΟΔ και ΠΑΟΚ, νίκη με Πρωταθλητές Πεύκων και μια ισοπαλία με την Ακαδημία Βιεϊρίνια για τους μικρούς ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς, που όμως έδειξαν πολλά ενθαρρυντικά στοιχεία.

Έχασε από την πρωτοπόρο

Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις την κατά τεκμήριον καλύτερη ομάδα της κατηγορίας που δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση, και συνυπολογίσεις και τις πολλές απουσίες, τότε δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά. Η Ομάδα Νέων του Αλέξανδρου Κιλκίς ηττήθηκε με 6-0 από τη Νίκη Ευκαρπίας το απόγευμα της Κυριακής, και πλέον επικεντρώνει την προσοχή της στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Μιχάλης Αναστασιάδης παρέταξε την ομάδα του με πολλές απουσίες, λόγω της σαββατιάτικης συμμετοχής πολλών ποδοσφαιριστών στην τελική φάση της ΕΠΣ Μακεδονίας, αλλά και την κόπωση και από τον αγώνα της Τετάρτης με τις μεικτές της ΕΠΣ Κιλκίς (συνολικά δέκα στον αριθμό).

Η Ευκαρπία μια πολύ έμπειρη ομάδα έπαιξε όσο χρειάστηκε και κατάφερε απέναντι σε ένα σύνολο με μέσο όρο ηλικίας τα 16 έτη να φτάσει σε μια δίκαιη επικράτηση.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Καρασαρίδης, Σπασόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Στανημερόπουλος, Κ. Σιδηρόπουλος, Γκαμπριντασβίλι, Μπατσέλλι, Νάκος, Φ. Παυλίδης (55’ λ.τρ. Αλπανίδης), Πότκα (55’ Νικολαΐδης).


Ισοπαλίες στην ΕΠΣΣ Μακεδονίας για Κ9 «Μαρσέιγ» και Κ12 «Μάντσεστερ»

Ισοπαλία 3-3 για την Κ12 "Μάντσεστερ" απέναντι στους Shooters το μεσημέρι του Σαββάτου στα γήπεδα Joga Bonito.

Τρεις φορές προηγήθηκε ο αντίπαλος, με τον Αλέξανδρο να ισοφαρίζει ισάριθμες με τέρμα του Νικολαΐδη με πέναλτι, και ακόμη δύο του Αμανατίδη.

Αγώνα είχε και η "Μαρσέιγ" για το πρωτάθλημα Κ9 της ΕΠΣ Μακεδονίας. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη αγωνίστηκε στα Joga Bonito με την Γερμανική Ακαδημία. Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με πολλά γκολάκια και άκρως ισορροπημένο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.