Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Απάντηση Ν.Δ. Κιλκίς σε ανακοίνωση του τομέα υγείας του ΣΥΡΙΖΑ


Απάντηση Ν.Ε. Κιλκίς σε ανακοίνωση του τομέα υγείας του ΣΥΡΙΖΑ
Καιρό είχε να εμφανισθεί δια γραπτής ανακοίνωσης της η οικογενειοκρατία του Κιλκίς όσον αφορά τον τομέα υγείας. Έναν τομέα που όπως λέει και η σοφή ρήση του λαού μας επειδή η μνήμη έχει κοντά ποδάρια φαίνεται κάποιοι πολιτικοί το έχουν αναλάβει να το επιβεβαιώσουν, επαληθεύσουν.

Αναφερόμαστε στην ανακοίνωση τύπου με την οποία κατέκλυσε ο αρμόδιος για τον τομέα υγείας τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για ζητήματα για τον ευαίσθητο αυτό τομέα που λόγω της ιδιαιτερότητας του δεν θα έπρεπε να αποτελεί θέμα πολιτικής εκμετάλλευσης. Αλλά κάτι τέτοιο δεν λαμβάνεται υπόψη από τους ανθρώπους της πιο ανίκανης και επικίνδυνης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος στην σύγχρονη ιστορία του, την κυβέρνηση της κυβίστησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Με έκπληξη λοιπόν διαβάσαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του κ. Αγαθόπουλου μιλά για την γ΄ πτέρυγα του νοσοκομείου που η σημερινή ελληνική κυβέρνηση, η κυβέρνηση ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ εν μέσω πανδημίας μετέτρεψε σε έναν νοσηλευτικό χώρο οργανωμένο ως μια νέα κλινική αποκλειστικά για την αντιμετώπιση του covid-19. Φαίνεται ότι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και ΞΕΧΝΟΥΝ σκοπίμως την κατάσταση και τα όσα είχαν πράξει οι ίδιοι όταν κυβέρνησαν αυτό τον τόπο. 

Τότε που η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας όρισε ως διοικητή στο νοσοκομείο Κιλκίς τον αλλήστου μνήμης πολιτικής ανικανότητας και απραξίας πολιτικό σύντροφο του τέως αναπληρωτή υπουργού Π.Πολάκη κ. ΡΕΒΕΝΑΚΗ. Ο οποίος το μόνο που είχε να κάνει ως εργασία του όσο χρόνο κατείχε την θέση του διοικητή ήταν να αφήνει κάθε τι έχει να κάνει με την βελτίωση των συνθηκών και την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου μας ασχολούμενος μόνο με τις αναρτήσεις κατά του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη. Λαμβάνοντας δικαιωματικά τον τίτλο του εξπέρ του πληκτρολογίου και προσφέροντας τις υπηρεσίες του βρίζοντας τον πολιτικό τους αντίπαλο.

Ο κ.Αγαθόπουλος συνειδητά παρουσίασε λανθασμένα στοιχεία και αριθμητικά δεδομένα για σειρά θεμάτων που άνοιξε αλλά δυστυχώς για αυτόν οι αριθμητικές αναφορές της διοίκησης του νοσοκομείου αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. 

Εμείς δεν θέλουμε να κουράζουμε με αριθμούς τους συμπολίτες μας και απλώς παραπέμπουμε στους καθ΄ ύλην αρμόδιους (ανακοίνωση-απάντηση διοικητή κ.Ανδρίτσου) και τα όσα αναμφισβήτητα στοιχεία παραθέτουν δίνοντας απαντήσεις που δεν επιδέχονται καμιά μα καμιά αντίρρηση. Αλλωστε στο θέμα της αντιμετώπισης της πανδημίας τα νούμερα και οι όποιες ανακοινώσεις είναι μάταιες καθώς οι απώλειες δεκάδων ζωών συμπατριωτών μας από τον θανατηφόρο ιό μόνο θλίψη και στενοχώρια μας φέρνουν στον νου.

Οι εκπρόσωποι όμως του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς δεν έμειναν μόνο στην εκμετάλλευση των δεδομένων του ευαίσθητου θέματος της πανδημίας, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβεί λόγω του βαρύτατου φόρτου που πλήρωσε ο νομός μας, είχαν και το πολιτικό θράσος να μιλούν δήθεν και να ενδιαφέρονται για την λειτουργία ΜΕΘ όταν επί των ημερών τους επί 4,5 χρόνια περί άλλων ασχολούνταν οι ιθύνοντες της πρώτης φοράς αριστεράς και το πόσο τους ενδιέφερε η ύπαρξη και λειτουργία του νοσοκομείου Κιλκίς.

Και στο θέμα αυτό η σημερινή κυβέρνηση έλαβε σοβαρά υπόψη της το ζήτημα της λειτουργίας οργανωμένης ΜΕΘ στο Κιλκίς κάτι που ήδη ξεκίνησε και έχει δρομολογήσει μέσα στην δύσκολη συγκυρία του κορωνοϊού.

Μια επισήμανση πολύ ουσιαστική. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί. Το θέμα με την πανδημία και το τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς είναι στη θύμηση όλων. Στελέχη και μέλη του έκαναν το οτιδήποτε από ενάρξεως της υγειονομικής κρίσης μέχρι και σήμερα προκειμένου να προκαλέσουν στασιμότητα αλλά και ότι το δυνατό για να κωλυσιεργήσει η εκστρατεία εμβολιασμού και ότι έχει να κάνει με την στρατηγική για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. 

Στη μνήμη μας άμεσα έρχεται λ.χ. όταν η κρίση ήταν στην κορυφή της και η κοινωνία ζούσε κλεισμένη στα σπίτια της την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να οργανώσει ανοιχτή διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας την στιγμή που τα μέτρα αποφυγής του συγχρωτισμού και αποστάσεων με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Οσον αφορά τώρα τα υπόλοιπα φληναφήματα και τα όσα εύηχα αποτυπώνουν στις εκθέσεις ιδεών τους οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο περί εμμονής της κυβέρνησης, απαξίωσης και τα γνωστά στερεότυπα λέξεων αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση ένα έχουμε να σημειώσουμε. 

Οσο συνεχίζετε την τακτική αυτή τόσο περισσότερο υπέρ της ΝΔ στρέφεται η ελληνική κοινωνία γιατί και ξέρει και γνωρίζει και θυμάται ο ελληνικός λαός τα πεπραγμένα της αριστεροακροδεξιάς κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου. Τα όσα τραγικά και τα όσα κόστισαν με τις αποφάσεις τους για τους συμπατριώτες μας είναι γνωστά σε οικονομικά,κοινωνικά και άλλα θέματα της κοινωνίας.

Η ΕΛΛΑΣ βρίσκεται σήμερα σε μια ανοδική πορεία όπως καταδεικνύουν τα δεδομένα και τα πιστοποιούν σε διεθνές επίπεδο. Η χώρα οδεύει ξανά με μικρά αλλά σταθερά βήματα στο δρόμο της αξιοπρέπειας και της προοπτικής και αναγνωρίζεται παγκοσμίως η συνεισφορά και η θέση της δείχνοντας σοβαρότητα και υπευθυνότητα στην αντιμετώπιση καταστάσεων και θεμάτων υψίστης σημασίας.

Και οι Ελληνίδες και οι Ελληνες όταν η ώρα έρθει θα είναι παρόντες δίνοντας ηχηρή απάντηση σε όσους πορεύονται με ψεύδη και αναλήθειες ελπίζοντας να κοροιδέψουν και να υφαρπάξουν την ψήφο τους.

Η άνοιξη του 2023 κυρίες και κύριοι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά. Ο μόνος κριτής που είναι ο ελληνικός λαός μπροστά στην κάλπη θα ζυγίσει, θα σκεφτεί, θα συγκρίνει και θα δώσει και επίσημα την απάντηση του η οποία θα είναι εκκωφαντική. Τα πρώτα δείγματα μάλιστα τα δίνει με τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας και το βασικό μήνυμα τους είναι ότι ο σοφός λαός μας συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση γιατί βλέπει τις κρίσεις και τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει την τριετία που ζούμε. 

Και δεν δείχνει να "ακούει" και να λαμβάνει σοβαρά τις φωνές και τα ευφυολογήματα των όσων με αυταπάτες τον ξεγέλασαν το 2014 και πήραν την εξουσία. Άλλωστε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες με βάσει την εμπειρία τους από την τραγική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν ξαναπείθονται με αοριστολογίες και ευχολόγια αλλά περιμένουν να δουν συγκεκριμένα πράγματα, θέσεις και προτάσεις, πρόγραμμα και βιώσιμες ιδέες και λύσεις για όλη την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.