Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Επιμορφωτική Κιλκίς: Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε Διεθνές Σεμινάριο με θέμα τον ρόλο του Κοινωνικού Πανεπιστημίου στη Μεσόγειο, στο πλαίσιο του έργου MED-QUAD


Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η Επιμορφωτική Κιλκίς, σαν Συντονιστής Εταίρος του διακρατικού έργου “Μεσογειακή Προσέγγιση του Τετραπλού Έλικα για την Ψηφιοποίηση” (MEDiterranean QUadruple helix Approach to Digitalisation και ακρωνύμιο - MED-QUAD), πρόγραμμα ENI CBC MED, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για άνοιγμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων για το θέμα του “Κοινωνικού Πανεπιστημίου”.

Σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (εταίρος του έργου), διοργανώνεται το Διεθνές Σεμινάριο με θέμα το “Κοινωνικό Πανεπιστήμιο” στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2022 και ώρες 16:00-20:00. Στόχος του θεματικού σεμιναρίου είναι η ανάλυση και ο σχεδιασμός του ρόλου, των καθηκόντων και των αρμοδιοτήτων του Κοινωνικού Πανεπιστημίου στο πλαίσιο του μοντέλου του Τετραπλού Έλικα για την καινοτομία. Επίσης, καθένα από τα έξι πανεπιστήμια/εταίροι του έργου θα παρουσιάσουν το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο και τις προοπτικές του στις χώρες τους. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει και να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αλληλεπιδράσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για το πως διαμορφώνεται ο ρόλος του Κοινωνικού Πανεπιστημίου στη Μεσόγειο.

Οι εταίροι του έργου MED-QUAD είναι: Επιμορφωτική Κιλκίς (Ελλάδα), Διεθνές Ελληνικό Πανεπιστήμιο (Ελλάδα), Πανεπιστήμιο L'Aquila (Ιταλία), Arab Academy for Science and Technology and Maritime Transport - AASTMT (Αίγυπτος), Al-Balqa ‘Applied University - BAU (Ιορδανία), Palestine Polytechnic University - PPU (Παλαιστίνη), University of Sousse (Τυνησία). Στο έργο συμμετέχει με το ρόλο του συνεργαζόμενου εταίρου (associated partner) ο Δήμος Κιλκίς με ενεργά υποστηρικτικό ρόλο.

Οι εκπρόσωποι των εταίρων και οι τοπικοί παράγοντες θα παρακολουθήσουν το διεθνές σεμινάριο δια ζώσης. Το σεμινάριο θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά στο YouTube.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο κάνοντας κλικ στους ακόλουθους συνδέσμους:

· για την 1η μέρα, κλικ εδώ https://www.youtube.com/watch?v=HEAOdE4WW-o

· για τη 2η μέρα κάντε κλικ εδώ https://www.youtube.com/watch?v=RI34zVe10N0

Το έργο MED-QUAD προσκαλεί εκπροσώπους των πανεπιστημίων/ερευνητικών κέντρων, επιχειρήσεων, (τοπικής) διοίκησης και της κοινωνίας από χώρες της Μεσογείου, στο Διεθνές Σεμινάριο, ώστε να αποκτήσουν νέες δεξιότητες σχετικά με τον ρόλο του Κοινωνικού Πανεπιστημίου και να μεταφέρουν στο δίκτυό τους πολύτιμες γνώσεις και μεθόδους που βασίζονται στην προσέγγιση του Τετραπλού Έλικα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εγγραφούν στο Διεθνές Σεμινάριο από εδώ και στη συνέχεια μπορούν να κατεβάσουν το πακέτο πληροφοριών από εδώ!

Η πρόσκληση για το Διεθνές Σεμινάριο είναι αναρτημένη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook

LinkedIN

Η συμμετοχή στο Διεθνές Σεμινάριο είναι δωρεάν και κάθε συμμετέχοντας θα λάβει Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Δι.Πα.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες:

κα. Αναστασία Τραϊανού (Project Communication Manager) eni.communication@epimorfotiki.gr,

κα. Περσεφόνη Αβραμίδου peravra@gmail.com (Δι.Πα.Ε.).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.