Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Το λες και θλιβερό, δήμαρχε του Κιλκίς...

Υπογράφει η Κασσάνδρα
Δήμαρχε Κιλκίς,
είναι σημαντικό οι πολιτικοί να δέχονται την κριτική, κάτι που, δυστυχώς, διαπιστώνουμε καθημερινά ότι δεν το αντέχεις.

Ξεκίνησες ήδη τις περιοδείες σου στα χωριά, τα τηλέφωνα στους «πάλαι ποτέ» υποψήφιους της παράταξής σου. Άρχισες να τους λες πόσο σημαντικός ήταν ο αγώνας τους και πως «ότι χρειαστούν θα είσαι εκεί για αυτούς». Λίγο πριν από τις εκλογές θυμήθηκες, λοιπόν, και αυτούς και τα χωριά μας.

Όλα βλέπεις τα μαθαίνει η ελεύθερη και ανεξάρτητη φωνή της «Γνώμης», όσο κι αν εσύ φροντίζεις παράνομα φυσικά (στο επόμενο διάστημα θα έχεις και την επίσημη ανακοίνωση από το αρμόδιο υπουργείο, η οποία και θα προωθηθεί καταλλήλως) να αποκλείεις την εφημερίδα από την ενημέρωση, δεν στέλνεις για δημοσίευση τα δελτία τύπου του Δήμου, σε μια εφημερίδα που ενημερώνει τους Κιλκισιώτες από το 1985. 

Όλα όσα κάνει δηλαδή ένας δημοκρατικά εκλεγμένος Δήμαρχος, που στηρίζει την ελευθερία του τύπου.

Το λες και θλιβερό, δήμαρχε…

Όμως, όσο κι αν δεν το θες, όσες προσπάθειες κι αν καταβάλλεις, οι ελεύθερες φωνές θα υπάρχουν πάντα και, ευτυχώς για τους συμπολίτες μας, θα πολλαπλασιάζονται.

Κι όλες αυτές οι απονενοημένες προσπάθειές σας, ενδυναμώνουν τη στεντόρεια φωνή μας. Μια φωνή, που θα πολεμάει πάντα για το άδικο και θα διεκδικεί θαρραλέα το δίκιο.

Πληροφοριακά δήμαρχε του Κιλκίς, η Γνώμη μαθαίνει άμεσα οποιαδήποτε σου ενέργεια ή κουβέντα που αφορά στην πολιτική σου απέναντι στους Δημότες Κιλκίς. 

Το ίδιο ισχύει και για τους αντιδημάρχους σου, βεβαίως, βεβαίως.

2 σχόλια:

  1. Ξύδι ! Έπρεπε να είχε γίνει το ατύχημα να είχαμε τον Ακρηταίο πετυχημένο επιχειρηματία Δήμαρχο !!!!!!! ΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξύδι ! έπρεπε να εκλεγεί ο πετυχημένος επιχειρηματίας από τον Άκριτα μάλλον ΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.