Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς για το έτος 2022-2023

Ενημερώνονται οι μαθητές, γονείς και κηδεμόνες που ενδιαφέρονται για εισαγωγή το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς για τα εξής:

Από το σχολικό έτος 2021-2022 λειτουργεί για πρώτη φορά στην πόλη μας Πειραματικό Γυμνάσιο. Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες της Π.Ε. έχουν πλέον πρόσβαση σε ένα ποιοτικό, αναβαθμισμένο δημόσιο σχολείο, με στόχο τη διάχυση των καλών πρακτικών σε όλα τα σχολεία της πόλης μας και νγενικότερα σε όλο το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών που επιθυμούν να φοιτήσουν τα παιδιά τους στην Α’ τάξη του Πειραματικού Γυμνασίου έχουν την δυνατότητα να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση στον σύνδεσμο:

https://www.iep.edu.gr/services/pps/ για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή σε Πειραματικό Σχολείο ως την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 και ώρα 15:00.

Σας γνωρίζουμε επιπλέον ότι οι απόφοιτοι του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς εγγράφονται αυτοδίκαια στην Α΄ τάξη του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς, εφόσον το επιθυμούν.

Τα Πειραματικά και τα Πρότυπα Σχολεία ανά Περιφέρεια Εκπαίδευσης και βαθμίδα καθώς και την μεταξύ τους διασύνδεση μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο: https://depps.minedu.gov.gr/?page_id=10899

Πληροφορίες για τις προσφερόμενες θέσεις στην εισαγωγική τάξη κάθε Προτύπου ή Πειραματικού Σχολείου μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:https://depps.minedu.gov.gr/?p=10996

Η εισαγωγή μαθητών/τριών στην εισαγωγική τάξη Πειραματικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2022-2023 πραγματοποιείται με δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς στο τηλέφωνο 2341022682 ή στο email:mail@2gym-kilkis.kil.sch.gr

Ο Διευθυντής του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
M.Sc. Αλέξανδρος Ταμουτσίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.