Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κιλκίς
Το απόγευμα της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2022 η Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, είχε την τιμή να υποδεχτεί στα γραφεία της τον Παύλο Χρηστίδη, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Ο Παύλος Χρηστίδης συνεχάρη τη νεοσύστατη Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς, για την πλούσια, ως σήμερα, δράση της και τόνισε ότι, παρά το σύντομο διάστημα της θητείας της, κατάφερε να κάνει αίσθηση πανελλαδικά.

Διαβεβαίωσε δε, ότι θα είναι αρωγός σε κάθε δράση και πρωτοβουλία της.

Σε ιδιαίτερα φιλικό και θερμό κλίμα, παρουσία του Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη, των υποψηφίων Βουλευτών Στέφανου Παραστατίδη, Γιώργου Αναστασιάδη, του Γραμματέα και των μελών της Δημοτικής Οργάνωσης Κιλκίς και μελών του Κινήματος συζητήθηκαν καίρια ζητήματα της επικαιρότητας, οι επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές και η σημαίνουσα θέση του ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό σκηνικό.

Ακολούθησε περιήγηση στο κέντρο του Κιλκίς και επίσκεψη σε εμπορικά καταστήματα.

Η επίσκεψη έκλεισε αργά το βράδυ με δείπνο στην Κεντρική Πλατεία της Γουμένισσας, όπου η Γραμματέας και τα μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης Παιονίας, υποδέχτηκαν τον Παύλο Χρηστίδη και όλη την αποστολή από το Κιλκίς.

Το έντονο, πολιτικά, διήμερο για την Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, με την οργάνωση για μαζική συμμετοχή και παρουσία μελών και φίλων του Κινήματος από το Κιλκίς στην ομιλία του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στα πλαίσια της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Πλήθος Κιλκισιωτών κατέφθασαν με ναυλωμένο λεωφορείο και με άλλα μέσα στο κατάμεστο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και έστειλαν από την Θεσσαλονίκη «Το μήνυμα νίκης και αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης».

8 σχόλια:

  1. Είπε το μέλος του κινήματος της χρεοκοπίας μας που δεν άφησαν ούτε τα πόμολα απ' τις πόρτες όταν ξεκουμπιστηκαν.Οτι και να κάνετε ο ήλιος σας εδυσε μια για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπε το μέλος του κινήματος της χρεοκοπίας μας που δεν άφησαν ούτε τα πόμολα απ' τις πόρτες όταν ξεκουμπιστηκαν.Οτι και να κάνετε ο ήλιος σας εδυσε μια για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον τραγικό βουλευτή του άθλιου κινήματος σας που πάλι εχθές αποκάλεσε μειωνοτητα τουρκική τη Θράκη θα πείτε τίποτα ή θα το κουκουλωσετε πάλι;Αλλά ξέχασα.ο τραγικός σας πρόεδρος συμφωνεί απόλυτος .έτσι ήταν πάντα το κίνημα σας προδοτικό και ανθελληνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παραστατίδης έγινε πάλι ΠΑΣΟΚ τώρα που ανέβηκαν τα ποσοστά; Δεν ντρέπεστε λέω εγώ. Το ΚΙΝΗΜΑ του Παπανδρέου τι απέγινε που ο ίδιος ήταν πρωτοπόρος; Ο μπαμπάς του που ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ τι απέγινε; Μας κοροϊδεύετε συστηματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαζαρε βγες καμιά φωτογραφία ρε συ… έχουμε ξεχάσει το πρόσωπο σου…. Ντράπηκε και η ντροπή μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να και η Τζεβελέκη-Τζούρα… κατά τα άλλα υπάρχει ανανέωση του ΠΑΣΟΚ. Ότι μαζεύει η σκούπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε συ παιδί του λαού δεν είναι η Τζούρα; Φτωχολογιά, σοβαρότητα, αξιοπρέπεια… κάπου χαμένα στο διάστημα.

      Διαγραφή
  7. Καμαρωστε κάτι φάτσες που θα μας προστατέψουν από την ενεργειακή κρίση.Αντε τραβάτε στο Καστελόριζο και βάλτε.μας στο ΔΝΤ.τα ξέρετε καλά αυτά,λεφτά υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.