Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Συμπληρωματικές εγγραφές στο 2ο Πειραματικό ΓεΛ Κιλκίς για το σχολικό έτος 2022-2023

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς
Το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ) του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς (αρ. πράξης 7/31-8-2022) προκηρύσσει συμπληρωματικές εγγραφές μαθητών/τριών στις κενές εναπομένουσες θέσεις του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς.

Οι κενές θέσεις των μαθητών /τριών είναι οι ακόλουθες:

Α’ Λυκείου: 35 μαθητών/τριών

Β’ Λυκείου: 20 μαθητών/τριών

Γ’ Λυκείου: 20 μαθητών/τριών

Το ωρολόγιο πρόγραμμα και το πρόγραμμα μαθημάτων του Πειραματικού Γενικού Λυκείου είναι ίδιο με αυτό των Γενικών Λυκείων.

Δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι/ες οι μαθητές/τριες του Ν. Κιλκίς ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των ενδιαφερομένων μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2022-2023 δύνανται να καταθέσουν αίτηση για την εισαγωγή στο 2ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Κιλκίς από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 8:00 π.μ. έως και Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 11:00 π.μ. στη σχολική μονάδα του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς.

Η πλήρωση των κενών θέσεων τόσο στην εισαγωγική τάξη της Α’ Λυκείου όσο και στις λοιπές τάξεις του Πειραματικού Λυκείου, θα καλυφθεί με κλήρωση εφ’ όσον ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των κενών θέσεων. (Σε αυτή την περίπτωση η κλήρωση θα διενεργηθεί στο 2ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 11:30 π.μ. Την κλήρωση θα διενεργήσουν οι Διευθυντές των Πειραματικών Σχολείων, παρουσία του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου και των εκπαιδευτικών· τη διαδικασία μπορούν να την παρακολουθήσουν και οι γονείς).

Αν ο αριθμός των υποψηφίων μαθητών/τριών είναι ίσος ή μικρότερος από τον αριθμό των κενών θέσεων, το οικείο ΕΠ.Ε.Σ. αποφασίζει την εισαγωγή όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων, χωρίς διενέργεια κλήρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.