Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης υποδέχθηκε στο Διοικητήριο την αθλήτρια αντισφαίρισης Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου

Τη νεαρή αθλήτρια αντισφαίρισης Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, από την Αξιούπολη του ν. Κιλκίς που έγραψε μία ακόμα “χρυσή” σελίδα στο βιβλίο της ελληνικής αθλητικής ιστορίας, πετυχαίνοντας, πρόσφατα, την πιο σημαντική νίκη στην καριέρα της, με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο WTA 125 τουρνουά του Βανκούβερ, υποδέχθηκε, σήμερα στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη την νεαρή αθλήτρια για τη μεγάλη της επιτυχία, για την προσήλωση στον στόχο της και την κατάκτηση αυτού, καθώς και τον αδιάκοπο αγώνα που δίνει, με επιμονή, πείσμα και τεράστια αποθέματα θέλησης και θάρρους.

«Είμαστε υπερήφανοι για την τεράστια διάκριση της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου με την οποία “τοποθετείται” η περιοχή μας στον παγκόσμιο “χάρτη” του αθλητισμού. Κατάφερε μέσα από πολλή δουλειά και ατελείωτες ώρες προπόνησης να κατακτήσει τον στόχο της» ανέφερε ο κ. Βεργίδης, προσθέτοντας πως «η νεαρή αθλήτρια αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για τη νεολαία και η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που στηρίζουν τον αθλητισμό».

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου η οποία κατακτώντας τον πρώτο WTA τίτλο της καριέρας της μπήκε και στο Top 150 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά, αναφέρθηκε λεπτομερώς σε σημαντικές στιγμές της διαδρομής της, καθώς και στα επόμενα βήματα της.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε την κ. Γραμματικοπούλου για την επίσκεψη και της έδωσε αναμνηστικό δώρο, έναν “οδηγό” αρχαιολογικής περιήγησης στο ν. Κιλκίς, τον οποίο, ευχήθηκε να της κρατά συντροφιά σε κάποια ανάπαυλα του ιδιαίτερα απαιτητικού προγράμματός της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.