Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Που εξαφανίστηκε το τουριστικό περίπτερο από την Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς; Οέο;

Γράφει ο Πανίκας Μαύρος
Μετά από μισό και πλέον αιώνα ζωής σε μια από τις χειρότερες πόλεις της Νότιας Βαλκανικής, τεμέτερον το χωρίον το Κιλκίς, στο μοναδικό ερώτημα που δεν έχω απάντηση είναι: "Είναι ανίκανοι ή δεν θέλουν;"

Πριν καιρό είχαμε γράψει για το τουριστικό περίπτερο κόστους 25.000 ευρώ. Με τόσα χρήματα αγοράζεις λουξ γκαρσονιέρα στο Κιλκίς. Τέλος πάντων, το πληρώσαμε. Άσε που δεν το λειτούργησαν ποτέ, άσε που έβαλαν μια "κακομοίρα" 8μηνήτισα για να κλείσουν τα στόματα όταν τους κράξαμε.

Μετά από 3-4 χρόνια το περίπτερο εξαφανίστηκε.

Αφού λοιπόν 
εξαφανίστηκε:

Σημαίνει πως δεν το χρειαζόμασταν ποτέ πραγματικά.
Σημαίνει πως δεν πατάει ποτέ τουρίστας στο Κιλκίς.
Σημαίνει πως δεν μας ενδιαφέρει ο τουρισμός στην πόλη μας στο μέλλον.
Σημαίνει πως σπαταλάμε χρήματα χωρίς μελέτη των πραγματικών αναγκών.
Σημαίνει πως αυτοί που μας διοικούν που δεν πονάνε τα λιγοστά χρήματα που πλέον υπάρχουν.

Και εννοείται μούγκα όλοι τους.

Παλιές αναρτήσεις

https://gnomikilkis.blogspot.com/2020/02/Touristiko-periptero-pou.E.-Kilkis-sthn-plateia-Eirhnhs---polla-yposxomeno-alla-kleisto-edw-kai-3-xronia.html?fbclid=IwAR32TSZ5uJ1mvJHS7J5wdsWB4pnZCJzelOFNq9A6CZLN29SwYivQPgaAMEE

https://gnomikilkis.blogspot.com/2020/08/blog-post_3.html?spref=fb&fbclid=IwAR2P1PfB6L46B9pXMt7rT4AbJE6L4Wkf0sOmsIvwcw2v5v9RRoLaCqzRqXY

2 σχόλια:

  1. Α ρε ΠΑΝΙΚΑ εσυ καλά τα λες αλλά ποιος σε ακούει ! Δυστυχώς κυβερνούν την Πόλη μας άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν και δεν την αγαπούν. Ένας πρώην Γειτονας σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι δεν κατάλαβαν ήταν εκεί για να συντονίζει τον κεμεντζέ στο αχπαστο.γιατι μόνο γι'αυτό είναι δυστυχώς το κιλκις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.