Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ενημερωτική εκδήλωση στη Γουμένισσα, με θέμα "Επίκαιρα θέματα Δημόσιας Υγείας"

Ενημερωτική εκδήλωση στη Γουμένισσα με τίτλο «Επίκαιρα θέματα δημόσιας υγείας» διοργάνωσε ο Δήμος Παιονίας την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022. Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Θ. Ζελέγγου, μπροστά σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και εκδηλωτικό κοινό, η κεντρική ομιλήτρια και ψυχολόγος Έλλη Φρεγγίδου αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της πανδημίας στην ψυχική υγεία του πληθυσμού. 

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ν. Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Παλάνη και Αθανάσιος Τζούρτζος, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Βαγγέλης Νίτσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης, η κοινωνική λειτουργός του Δήμου Έδεσσας Σωτηρία Φυλουκατζή, καθώς και πολλοί δημότες της Έδεσσας που έφτασαν στη Γουμένισσα με λεωφορείο ειδικά για την εκδήλωση. 

Συντονίστρια -παρουσιάστρια ήταν η Κούλα Κεχαΐδου τελειόφοιτη της Σχολής Επιστημών Υγείας του Τμήματος Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Γουμένισσας. Η βραδιά έκλεισε με υπαίθριο γλέντι από τα Χάλκινα της Γουμένισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.