Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Τρισάγιο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρθολομαίος επί των μνημάτων των θυμάτων του τραγικού τροχαίου στην περιοχή της Δοϊράνης

Ανακοίνωση Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος ενώνει την καρδιακή προσευχή του με τους συγγενείς των θυμάτων του τραγικού ατυχήματος στην περιοχή της Δοϊράνης και εύχεται υπέρ αναπαύσεως των ψυχών του Γεωργίου και του Κωνσταντίνου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρθολομαίος στην οδύνη των δύο κοινοτήτων της Πλαγιάς και της Κορομηλιάς προτάσσει τη δύναμη, την αγάπη και τη χάρη της προσευχής ώστε εξ Ύψους να δοθεί παρηγορία στους συγγενείς των θυμάτων καθώς και στους νοσηλευομένους από το τραγικό ατύχημα και παρακαλεί τις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην ξανασυμβεί κάποιο παρόμοιο ατύχημα, αν και στην περιοχή μας κατ’ επανάληψη έχουν παρατηρηθεί ανάλογα θλιβερά γεγονότα.

Τέλος ανακοινώνεται ότι θα παραστεί εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου στις Εξόδιες Ακολουθίες των θυμάτων και ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρθολομαίος θα τελέσει τρισάγιο επί των μνημάτων των θυμάτων την 21η Ιουλίου ε. έ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.