Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Τα νέα του "Alexandros Sports Center" Κιλκίς (13/7/2022)

Δελτίο τύπου "
Alexandros Sports Center" Κιλκίς
Στην «μηχανή» και τη νέα χρονιά ο Στέφανος Αϊβαλιώτης
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Στέφανος Αϊβαλιώτης θα είναι και την επόμενη χρονιά ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας μας.

Τα αποτελέσματα της δουλειάς του τα δύο αυτά χρόνια που είναι μαζί μας αποτυπώνονται στην βελτίωση όλων των παιδιών που υπερασπίζονται τις εστίες των τμημάτων μας, και συνεχίζουμε και το 2022-2023 να προπονούμε τους νεαρούς μας τερματοφύλακες με έναν εκ των κορυφαίων του χώρου.

Βόμβα με Κώστα Αμανατίδη

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την απόκτηση-επιστροφή μετά από 14 χρόνια του Κωνσταντίνου Αμανατίδη.

Ο κορυφαίος χαφ στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του Κιλκίς, έρχεται στη νεανική ομάδα του Αλέξανδρου για να βοηθήσει με την εμπειρία του και την ποιότητά του, ούτως ώστε να πετύχει αυτή τους στόχους της.

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Αμανατίδη δεν χρειάζονται. Ένας ποδοσφαιριστής με πλούσια προσόντα, ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, ο πρώτος σκόρερ, ο πρώτος σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς έχει θέσει υψηλούς στόχους, με σκοπό να βοηθήσει τα νεαρά παιδιά να φτάσουν τα όνειρά τους, και με αυτή την κίνηση το αποδεικνύει περίτρανα.

Κωνσταντίνε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Εγγραφές καθημερινά στα Τμήματα Κολύμβησης

Μπήκαμε αισίως στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, με τα τμήματα Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς να βρίσκονται σε εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων. Με ένα καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο που αποτελείται από έξι επαγγελματίες, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς για αυτό το υπέροχο άθλημα.

Πραγματοποιείστε και εσείς την δική σας εγγραφή στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Outdoor Training τρεις φορές την εβδομάδα

Το Outdoor Training συνεχίζεται για ακόμη μια χρονιά στις εγκαταστάσεις του Alexandros Sports Center! Μοντέρνα γυμναστική σε ωραίο περιβάλλον, ιδανική για αποκατάσταση μυϊκών τραυματισμών, αλλά και απόκτηση φυσικής κατάστασης.

Ο Κωνσταντίνος Σωτηριάδης είναι ο εκπαιδευτής με το πρόγραμμα να λαμβάνει χώρα κάθε Τρίτη Τετάρτη και Παρασκευή στις 20.00.

Γυμναστική στο νερό με Aqua Fitness

Δυνατή μουσική, όργανα γυμναστικής στην πισίνα και Aqua Fitness κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στο Alexandros Sports Center.

Ευεξία, υγεία, γυμναστική και μια δημιουργική ημέρα για τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες, υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη.

Πραγματοποιήστε και εσείς την δική σας εγγραφή στο 23410 70313 και στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Πάρτυ γενεθλίων στο Alexandros Sports Center

Πάρτυ γενεθλίων στο Alexandros Sports Center! Στον χώρο της πισίνας, στον χώρο του Παιδότοπου, τα παιδιά περνούν όμορφα με τους φίλους τους, είτε με κολύμβηση, είτε παίζοντας στο φουσκωτό και στην πίστα με τα αυτοκίνητα.

Κλείστε και εσείς το δικό σας πάρτυ στο 23410 70313

Αqua Fitness Free Day

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία! Παρασκευή 15 Ιουλίου Aqua Fitness Free Day! Δηλώστε συμμετοχή στο 23410 70313.

Σας περιμένουμε όλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.