Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Πρωταθλητής Δισκοβολίας ο Κιλκισιώτης Δημήτρης Παυλίδης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στις Σέρρες

Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου στις Σέρρες πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 με τις συμμετοχές να φτάνουν στους 1500 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Ο αθλητής του «Αίαντα» Κιλκίς Παυλίδης Δημήτριος κατέκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα της δισκοβολίας με επίδοση στα 59,31μ.

Ο Δημήτρης μετά τη νίκη στη μεγαλύτερη κατηγορία Κ23 και Ανδρών/Γυναικών πριν δυο εβδομάδες έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις εντός Ελλάδας με τον καλύτερο τρόπο. 

Η άριστη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιτυγχάνοντας σταθερά βολές πάνω από τα 59 μέτρα του δίνουν τη δυνατότητα να σκέφτεται πλέον τον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου Κ20 στο Κάλι της Κολομβίας στη 1-6 Αυγούστου. Στόχος του το επόμενο διάστημα να σταθεροποιηθεί σε βολές μεγαλύτερες από τα 60 μέτρα έτσι ώστε να ελπίζει σε μια θέση στην εξάδα.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης κατετάγη 11ος στο ίδιο αγώνισμα με επίδοση στα 44,05μ. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο νεαρός αγωνίζεται ακόμα στην Κ18, πράγμα που μας αφήνει υποσχέσεις για πολύ μεγαλύτερες επιδόσεις στο μέλλον. Επόμενος αγώνας του είναι η συμμετοχή του στη συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Στίβου Κ18.

Το Δ.Σ. τους συγχαίρει για τις επιδόσεις του και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.