Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Τιμητικές διακρίσεις για δύο μαθήτριες της Π.Ε. Κιλκίς στον Διαγωνισμό “ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ@PIERCE 2022”

Τιμητικές διακρίσεις στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας “ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ@PIERCE 2022” έλαβαν δύο μαθήτριες του νομού Κιλκίς. Πρόκειται για την Βαρβάρα Μαρκίδου, μαθήτρια της Β’ τάξης του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς και την Αλέξογλου Δήμητρα μαθήτρια της Β’ Τάξης του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς που διακρίθηκαν στις κατηγορίες Κόμικς Λυκείου και Σκίτσο Γυμνασίου αντίστοιχα. 

Οι δύο Κιλκισιώτισσες μαθήτριες με τις πρωτότυπες δημιουργίες τους, το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και την τεχνική τους αρτιότητα, κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν ανάμεσα στις 400 συνολικά συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Θέμα του φετινού Διαγωνισμού ήταν “Εγώ”. 

Σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή της Βαρβάρας Μαρκίδου υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για την τρίτη συμμετοχή της στον εν λόγω Διαγωνισμό. Το 2020 στην 6η διοργάνωση του Διαγωνισμού έλαβε το 1ο βραβείο ως μαθήτρια τότε της Γ’ Τάξης του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στην κατηγορία Σκίτσο Γυμνασίου, ενώ το 2021 έλαβε και πάλι το 1ο Βραβείο στην κατηγορία Κόμικς Λυκείου. 

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από το Pierce–Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας. Στο Διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας με την Έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

Tα έργα είναι της Βαρβάρας Μαρκίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.