Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Διήμερη επίσκεψη της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Δελτίο τύπου παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»
Διήμερη επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου που αναπτύσσει με τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και των τακτικών επισκέψεων σε χώρους παραγωγής.

Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο γιατρός και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης της Κ.Μ. «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστέργιου, καθώς και στελέχη της περιφερειακής παράταξης από την περιοχή του Κιλκίς.

Το πρόγραμμα της περιοδείας θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 10.00 π.μ. με επίσκεψη στην επιχείρηση παραγωγής και επεξεργασίας μανιταριών «Κεχαγιάς Α.Ε.» στο Πεδινό Κιλκίς.

Θα ακολουθήσει στις 10.45 π.μ. επίσκεψη στην κτηνοτροφική μονάδα «Μαδαράκης Ο.Ε.» στο Δαφνοχώρι Κιλκίς.

Στη συνέχεια στις 11.30 π.μ. θα γίνει επίσκεψη στο Κέντρο Παραγωγής Πολλαπλασιαστικού Υλικού και Ελέγχου Λιπασμάτων (ΚΕ.Π.Π.Υ.Ε.Λ.) στην Κρηστώνη Κιλκίς.

Θα ακολουθήσει στις 12.00 μ.μ. επίσκεψη στην Ε.Α.Σ.Θ. Θεσσαλονίκης (παράρτημα Κιλκίς) και στις 12.30 μ.μ. επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κιλκίς.

Στη συνέχεια στις 1.30 μ.μ. θα γίνει επίσκεψη στην εταιρεία παραγωγής και εμπορίας δημητριακών -σποροπαραγωγής Εuroagro στο Χέρσο Κιλκίς.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με επισκέψεις σε μονάδες του αγροτοδιατροφικού τομέα στην βιομηχανική περιοχή του Σταυροχωρίου του Κιλκίς.

(Θα ακολουθήσει ενημέρωση για το πρόγραμμα του Σαββάτου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.