Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Κιλκίς: Η σύνδεση ενός κτηρίου με το αποχετευτικό δίκτυο δεν εντάσσεται στις αρμοδιότητες μας

Από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διευκρινίζεται ότι:
Η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ως αρμόδια Υπηρεσία συντήρησης της ΠΕΟ 1 (Αξιοχώρι – Πολύκαστρο – Εύζωνοι), στην οποία εντάσσεται και η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Πολύκαστρο, έχει ως αρμοδιότητα την έκδοση αδειών τομών επί του οδοστρώματος.

Η σύνδεση ενός κτηρίου με το αποχετευτικό δίκτυο δεν εντάσσεται - σε καμία περίπτωση - στις αρμοδιότητες της Υπηρεσίας μας.

Σε σχέση με πρόσφατο δημοσίευμα το οποίο αφορά στη σύνδεση του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος στο Πολύκαστρο με το αποχετευτικό δίκτυο γνωστοποιούμε τα παρακάτω:

Η ΔΕΥΑΠ κατέθεσε αίτηση στην Υπηρεσία μας για τομή οδοστρώματος επί της Μ. Αλεξάνδρου, για τη σύνδεση του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος.

Στη συνέχεια, η Υπηρεσία μας εξέδωσε - μετά από σχετική αλληλογραφία καθώς και κοινές αυτοψίες - το υπ. Αριθμ. 649833 (3776)/ 9/12/20 έγγραφο – απάντηση στο αίτημα της ΔΕΥΑΠ - στο οποίο αναφέρονται , μεταξύ άλλων, ταακόλουθα:

«α) Για τη σύνδεση σε παρακείμενη ιδιοκτησία δεν απαιτείται γνώμη της υπηρεσίας μας,

β) εφόσον απαιτηθεί κατάληψη οδοστρώματος κατά τη διάρκεια των εργασιών θα πρέπει να ενημερωθεί η Υπηρεσία μας καθώς και το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας, και

γ) στην περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η παραπάνω σύνδεση μπορείτε να επανέλθετε με νέο αίτημα, τηρώντας την προβλεπόμενη διαδικασία».

Η Υπηρεσία μας λόγω του ότι ως και σήμερα, 14 Απριλίου 2022, δεν έλαβε νέα αίτηση για το θέμα σύμφωνα με όσα προαναφέρονται παραπάνω- “στην περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η παραπάνω σύνδεση, μπορείτε να επανέλθετε με νέο αίτημα, τηρώντας την προβλεπόμενη διαδικασία”- θεωρούσε ότι το ζήτημα είχε διεκπεραιωθεί/επιλυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.