Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Επιστροφή στις νίκες για την ΚΟΥΠΑ Κιλκίς



Κείμενο, Φωτογραφίες, Video, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης
Επιστροφή στις νίκες με εμφατικό τρόπο για την ΚουΠα Κιλκίς που επικράτησε του Ζαφειράκη Νάουσας στο Νέο ΔΣΚ Κιλκίς με 92 – 52, στο πλαίσιο των play off του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ. 

ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ

Η ομάδα μας πήρε κεφάλι στο σκορ από το πρώτο λεπτό, αυξάνοντας συνεχώς τη διαφορά. Έπαιξε ασφυκτική άμυνα, έκλεψε μπάλες, έτρεξε στον αιφνιδιασμό, παρουσιάζοντας όμορφο θέαμα στο κοινό της που για ακόμα μία φορά ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμά της. Το ημίχρονο βρήκε την ΚουΠα Κιλκίς με διπλό σκορ (46 – 23). Το δεύτερο μέρος έμοιαζε με το πρώτο, η άμυνα της ομάδας δεν χαλάρωσε παρά τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν, η πίεση εξακολούθησε να πνίγει τον αντίπαλο και οι θεαματικές φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Κάπως έτσι το ροζ φίλο του αγώνα απέναντι στη νεανική ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας ήταν γεγονός.


ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΜΠΗΣ

Η διαφορά δυναμικότητας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν εμφανής, τα match up των αντίπαλων δεν βγήκαν και οι παίκτες μας κέρδισαν στις περισσότερες μονομαχίες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ

Εντυπωσιακά υπήρξαν και τα νούμερα του αγώνα του Σαββάτου. Χαρακτηριστικότερο όλων οι 26 ασίστ, δείγμα της ομαδικής συμπεριφοράς, του αλτρουισμού των παικτών, αλλά και των πολλών αιφνιδιασμών που πραγματοποιήθηκαν. Τα 21 κλεψίματα αποτελούν ακόμα μια εντυπωσιακή επίδοση και αποδεικνύουν τη διάθεση που επέδειξαν όλοι ανεξαιρέτως στην άμυνα. Τα ποσοστά ευστοχίας υπήρξαν εξίσου ικανοποιητικά με 56% στα δίποντα και σχεδόν 41% στα τρίποντα.


ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Ήταν ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε εύκολα για την ομάδα μας. Όλοι οι παίκτες μας πήραν χρόνο συμμετοχής. Καλύτεροι μεταξύ ίσων οι Θεοδωράκος, Μανούσος, Ημερίδης και Παπαδόπουλος. Επανήλθε στις καλές εμφανίσεις σε άμυνα και επίθεση ο Πατσούρης, ενώ σημαντική συμβολή είχαν και τα αδέλφια Τσιλιγκαρίδη. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο αρχηγός μας Θόδωρος Ποζίδης.





ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Δεν υπάρχει κάτι να ειπωθεί περισσότερο για το παιχνίδι. Η ΚουΠα Κιλκίς έδειξε το σοβαρό της πρόσωπο, τρεις στροφές πριν το τέλος της διαδρομής και περιμένει διακαώς το επόμενο.

Άλλωστε δύο είναι τα εναπομείναντα παιχνίδια. Δύο παιχνίδια που όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα, θα καθορίσουν και τον τελικό νικητή. Άθλος Αλεξάνδρειας, Πιερικός Αρχέλαος Κατερίνης και ΚουΠα Κιλκίς, θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα μας έχει αποδείξει πως και θέλει και μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου με επιτυχία και αυτό θα επιχειρήσει να κάνει.


ΠΟΝΤΟΙ ΟΜΑΔΑΣ: (Θεοδωράκος Ν.)

Παπαδόπουλος Σ. 11(2τρ.), Ημερίδης 12, Ποζίδης 6, Παπαδόπουλος Ν. 3, Φιλιππίδης, Πιπερτζής 4, Θεοδωράκος 12(4τρ.), Πατσούρης 9(2τρ.), Χρυσάφης 2, Τσιλιγκαρίδης Σ.5 (1τρ.), Τσιλιγκαρίδης Λ. 10(1τρ.), Μανούσος 19.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΑΓΩΝΑ: 22 - 9 / 46 - 23 / 70 - 38 / 92 – 52

Δείτε τα highlights του αγώνα στο παρακάτω βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.