Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Ευχαριστήριο Γιάννη Καραϊτη προς την κυνηγετική οικογένεια Κιλκίς

Υπογράφει ο Γιάννης Καραϊτης
Πολλοί φίλοι και συνάδελφοι κυνηγοί επικοινωνούν τακτικά μαζί μου το τελευταίο διάστημα για να διερευνήσουν τις προθέσεις μου σχετικά με τις επικείμενες εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς.

Εντυπωσιασμένος από αυτή την κινητικότητα που υποδηλώνει και τη διάθεση υποστήριξής μου, επιθυμώ να ξεκαθαρίσω ότι με συγκινεί το ενδιαφέρον τους αλλά έχω αποφασίσει μετά από ώριμη σκέψη να μείνω μακριά από την εκλογική διαδικασία.Έχω ήδη συμπληρώσει δέκα χρόνια έντονης παρουσίας στα κυνηγετικά δρώμενα βιώνοντας ανεπανάληπτες εμπειρίες με τους συναδέλφους μου και θαρρώ ότι είναι η ώρα να ανοίξει ο δρόμος και να ενταχθούν νέα μέλη στην μεγάλη κυνηγετική μας οικογένεια για να ανανεώσουν με νέες ιδέες και πρακτικές αυτό που λέγεται ελεύθερο παραδοσιακό ελληνικό κυνήγι. 

Να προωθήσουν και να προβάλουν το έργο των κυνηγετικών οργανώσεων, την επιμελή φροντίδα της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου μας, την αγάπη και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος ως μια δημιουργική διέξοδο και διαρκή άσκηση ευεξίας..

Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες κυνηγούς του Συλλόγου μας, που για τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, με ανάδειξαν πλειοψηφούντα σύμβουλο, δίνοντάς μου το εκπληκτικό ποσοστό του 70% επί των ψηφισάντων. Είμαι ευγνώμων στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που με στήριξαν, που μου συμπαραστάθηκαν τις τρεις θητείες τις οποίες υπηρέτησα τα συμφέροντα του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς από τη θέση του Προέδρου.

Ευχαριστίες οφείλω στους Προέδρους και στα Διοικητικά Συμβούλια των δέκα Κυνηγετικών Συλλόγων των νομών Κιλκίς- Σερρών με τους δέκα χιλιάδες κυνηγούς τους, που με εξέλεξαν για δύο συνεχείς θητείες ως περιφερειακό σύμβουλό τους.

Καταληκτικά θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα τέσσερα χρόνια που ήμουν μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Καλή δύναμη με φρέσκιες ιδέες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου που θα εκλεγεί στις προσεχείς εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.