Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Επίσκεψη Μητροπολίτη κ.κ. Βαρθολομαίου στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Την Παρασκευή 8-4-22 είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στο σχολείο μας τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο σεβασμιότατος συζήτησε με την διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς, συμμεριζόμενος απόλυτα την υπεύθυνη θέση του παιδαγωγού και τονίζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο τους.

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στους μαθητές στο σύνολό τους, όπως και στο κάθε τμήμα χωριστά, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να του θέσουν ερωτήσεις και να συζητήσουν θέματα που τους απασχολούν, εκκλησιαστικά, αλλά και γενικότερα.

Με πρωτοβουλία των μαθητών του τμήματος Γ4 συγκεντρώθηκε ένα ποσό για την ενίσχυση της ανέγερσης σχολείου στην Ουγκάντα, ένα έργο Ιεραποστολής, την οικονομική υποστήριξη του οποίου έχει αναλάβει η Μητρόπολη.

Πριν αποχωρήσει, ο Ιεράρχης έδωσε σε όλους την πατρική του ευλογία, ευχόμενος για τις Άγιες Μέρες των Παθών και της Ανάστασης και μας προσέφερε ένα μικρό ενθύμιο της αγάπης και παρουσίας του στο σχολείο μας.

Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, δύναμη και επιτυχία στο σημαντικό έργο που οραματίζεται να υλοποιήσει στη Μητρόπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.