Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Επιτυχίες για το Kinesis Fight Club στο Brazilian Jiu Jitsu

Δελτίο τύπου Kinesis 
Fight Club
Με χρυσά μετάλλια στις αποσκευές του γυρνάει το Kinesis Gougoulas Team από το Διεθνές Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu που διεξήχθη στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, στις 13 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ομάδας, Αντώνης Γιαννακίδης, αγωνίστηκε στην κατηγορία μωβ ζώνες στα - 88 κιλά και κατέκτησε χρυσό μετάλλιο, όπως και ο Σαράντης Νίκογλου που αγωνίστηκε στις άσπρες ζώνες στα - 88 kg για πρώτη φορά σε αυτό το άθλημα δίνοντας μία ικανοποιητική εμφάνιση.

Παράλληλα, ο αθλητής Κωνσταντίνος Κοντοειδής αγωνίστηκε στο 10ο φεστιβάλ πολεμικών Τεχνών στο ΔΑΚ Πολίχνης και κατέκτησε επίσης χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του grappling.

Στο γυμναστήριο Kinesis διδάσκονται οι πολεμικές τέχνες Brazilian Jiu Jitsu, Kick Boxing, Kyodokyokushin Karate και MMA, ακολουθώντας όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επόμενος στόχος της ομάδας είναι η συμμετοχή στο Octagon Fighting Show 8 στις 16 Απριλίου στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.