Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Η περιφερειακή σύμβουλος Γενοφέφα Ναβροζίδου επαινεί και συγχαίρει τους επιλοχίες Κώτα Α, και Τσιβραδίδη Α.

Υπογράφει η  Γενοφέφα Ναβροζίδου 
Περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας

Το Σάββατο 12 Μαρτίου φιλοξενώντας μια φίλη καθηγήτρια από τη Θεσσαλονίκη, η οποία εκπονεί τη Διδακτορική διατριβή της στην Ιστορία της Τέχνης, ανηφόρησα μαζί της στο Πολεμικό Μουσείο του Κιλκίς, χωρίς προηγουμένως να κάνω καμία επαφή για ξενάγηση.

Οι επιλοχίες υπηρεσίας Κώτας Α. κατά πρώτο λόγο και Τσιβρανίδης Α. κατά δεύτερο, μας υποδέχθηκαν με άψογο τρόπο, εκτελώντας τα καθήκοντά τους τυπικότατα, φιλότιμα και με εξαιρετικό ήθος.

Νιώθω την ανάγκη να επαινέσω δημόσια αυτήν τους την παρουσία, που με έκανε να νιώσω υπερήφανη για τον τόπο μου και την ιστορία του.

Πολλές φορές το να πράττεις το καθήκον σου, δεν σημαίνει ότι κάνεις πάντα το καλύτερο που μπορείς! Κάτι που για τους συγκεκριμένους Υπαξιωματικούς δεν ισχύει.

Επαινώ, συγχαίρω και ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.