Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Έρχεται το 18ο Golden Cup, 26-28 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη – Πρέπει να το ζήσεις

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο Πρωτοχρονιάτικο Golden Cup (3-5/1/22), όπου συμμετείχαν 32 τμήματα από 7 διαφορετικές ΕΠΣ της χώρας, η διοργάνωση του καθιερωμένου πλέον τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου επανέρχεται τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να το ζήσεις.

Το 18o Πασχαλινό Golden Cup επιστρέφει ανανεωμένο, έτοιμο να μας χαρίσει καινούργιες εμπειρίες. Από τις 26-28 Απριλίου 2022, οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο Planet FC και να ζήσουν ξανά τη μαγεία του υγιούς ανταγωνισμού.

Το τουρνουά ακαδημιών του ΟΑΣΠΕ, έχει γίνει πλέον θεσμός καθώς αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές δραστηριότητες για νέους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα καθώς αφορά σε τμήματα αγοριών Κ14, Κ12, Κ10 και Κ8.

Οι συμμετέχοντες του Golden Cup έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ακόμη άρτια διοργάνωση του ΟΑΣΠΕ, να διασκεδάσουν και να αναπτύξουν φιλίες με συναθλητές τους.

Παράλληλα, οι εκτός…έδρας συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη, και θα νιώσουν τη ζεστή φιλοξενία.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο Πασχαλινό 18ο Golden Cup μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης, στο https://goldencup.gr/18o-golden-cup-26-28-aprilioy-2022/ και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του τουρνουά.

Το 18o Golden Cup τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και άλλων σημαντικών φορέων.

Όλα τα Golden Cup τηρούν τα πρωτόκολλα που ισχύουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής του. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο +30 6977856866 και εγγραφές στοhttps://goldencup.gr/18o-golden-cup-26-28-aprilioy-2022/

Σελίδα Facebook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.