Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Συναυλία Γιώργου Μαργαρίτη στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων στον Παντελεήμονα Κιλκίς


Ο Γιώργος Μαργαρίτης έρχεται στο Κιλκίς για μια μοναδική συναυλία στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων στον Παντελεήμονα το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021.

«Εδώ τα καλά τραγούδια» μας λέει σε ένα πρόγραμμα που το ρεμπέτικο συναντά το λαϊκό και το κλασικό ενώνεται αρμονικά με το σύγχρονο. Μαζί του οι ταλαντούχοι τραγουδιστές Κώστας Μαργαρίτης και Ελισάβετ Χαβάτη καθώς και επταμελής ορχήστρα.

Παράλληλα, για πρώτη φορά, ο Γιώργος Μαργαρίτης του χθες και του σήμερα συναντά την ποντιακή παράδοση στη φωνή του Στάθη Νικολαΐδη. Στο νταούλι ο Κώστας Ζώης και στη λύρα ο Γιώργος Ατματζίδης.

Μια μοναδική συναυλία που ενώνει ανθρώπους προσκαλώντας μας να γίνουμε όλοι μια παρέα και να μοιραστούμε τους καημούς και τα παράπονα αλλά και να τραγουδήσουμε για τη χαρά, το κέφι και το γλέντι.

Οργάνωση: Α.Ο. Κικλισιακός

Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων- Άγιος Παντελεήμων
Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισιτηρίου: 10 € (προπώληση) 13€ (στην είσοδο)
Πληροφορίες: 6979075118 και 6945693066

Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας. Για τους θεατές δεν είναι υποχρεωτικό κανενός είδους test για Covid-19.

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων

Βιβλιοπωλείο ΣΥΜΜΕΤΡΟ 21ης Ιουνίου 53 Κιλκίς

Τυπογραφείο ΗΛΙΑΔΗΣ Πόντου 8 Κιλκίς

Café DALI 21ης Ιουνίου 111, Κιλκίς

Café FRAOULES 25ης Μαρτίου, 23 Κιλκίς

Café DELICIOUS Παπαφλέσσα, 7 Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.