Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος (24/8/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος
Ξεκίνημα με νέο όραμα και μεγάλα όνειρα
Με όνειρα, χαρά και ευχαρίστηση που είδαμε και πάλι τους μικρότερους και μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές μας, ξεκίνησε η νέα αγωνιστική χρονιά την Δευτέρα 23 Αυγούστου για πέντε ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Πιο συγκεκριμένα την αρχή έκαναν οι «Μίλαν», «Μαρσέιγ» και «Παρί» και ακολούθως προπονήθηκαν οι «Ατλέτικο» και η Ανδρική ομάδα. Μια πρώτη επαφή με την μπάλα, με «οδήγημα» και «μονομαχίες», με πάσες και ασκήσεις συναγωνισμού.

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν και τα υπόλοιπα τμήματα της Ακαδημίας μας, που απαριθμεί συνολικά 22, έχοντας φυσικά και την Ανδρική ομάδα η οποία φέτος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Κιλκίς, με σκοπό να…εφοδιάσει με εμπειρίες και παραστάσεις τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν αυτό το νεανικό συγκρότημα.

Το Alexandros Sports Center τηρεί φυσικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς η ασφάλεια των παιδιών είναι το κύριο μέλημά μας. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται καθημερινά στο Αθλητικό Κέντρο.

Γενέθλια στο Alexandros Sports Center

Κλείστε και εσείς το πάρτυ γενεθλίων των παιδιών σας στο Alexandros Sports Center. Παιδότοπος, Πισίνες, και γήπεδα ποδοσφαίρου περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για ξέφρενη διασκέδαση.

To καταρτισμένο προσωπικό φροντίζει για την ασφάλεια και την διασκέδαση των παιδιών, και οι γονείς δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2341070313.

Aqua Fun και αυτό το σαββατοκύριακο

Τελευταίο σαββατοκύριακο Καλοκαιριού αυτό που έρχεται, και είναι ευκαιρία για τις τελευταίες βουτιές.

Από τις 10.00 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ οι θερμαινόμενες πισίνες του Alexandros Sports Center είναι έτοιμες να σας υποδεχθούν και να διασκεδάσετε.

Το Καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ. Ζήστε το.

Διασκέδαση στον Παιδότοπο

Καθημερινά στις 18.00 το απόγευμα η διασκέδαση ξεκινά στον Παιδότοπο του Alexandros Sports Center! Τα ζώα της ζούγκλας σας περιμένουν να τα γνωρίσετε, ενώ και τα τέσσερα αυτοκίνητα ανυπομονούν για τους λιλιπούτειους οδηγούς.

Οι γονείς από την δική τους μεριά μπορούν να καμαρώνουν τα βλαστάρια τους απολαμβάνοντας από κοντινή απόσταση το ρόφημά τους και βλέποντας τα χαμογελαστά πρόσωπα.

Κολύμβηση και τον Σεπτέμβρη

Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις των τμημάτων Κολύμβησης της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς. Τα «Παπάκια» και τα «Δελφίνια» έχουν την δυνατότητα να προπονούνται τρεις φορές, το κάθε τμήμα, την εβδομάδα και να βελτιώνονται συνεχώς.

Το καλύτερο άθλημα για τα παιδιά, που τα βοηθά σε πολλούς τομείς. Το Καλοκαίρι έχει…δρόμο ακόμη, για αυτό και εσείς μπορείτε να κάνετε ακόμη και τώρα την εγγραφή σας περνώντας από την Γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.