Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Παρουσίαση του υπερσύγχρονου οχήματος πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε. Κιλκίς


Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Παρουσίαση του υπερσύγχρονου οχήματος πολλαπλών χρήσεων -εξοπλισμένο με πλήθος παρελκομένων (λεπίδα αποχιονισμού, αλατοδιανομέα, δοχείο (χοάνη αλατιού) και υδραυλικό βραχίονα με κεφαλές καταστροφέα και κλαδέματος) -που παρέλαβε τον περασμένο Απρίλιο η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, κάνει το εξειδικευμένο, μηνιαίο περιοδικό για το επαγγελματικό αυτοκίνητο, το φορτηγό και τις οδικές μεταφοράς “Troxoi & Tir” και ο συντάκτης του Παύλος Μαυρομύτης, στο τεύχος Αυγούστου 2021.

Το υπερσύγχρονο όχημα πολλαπλών χρήσεων θα συμβάλει τα μέγιστα στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών από τη Π.Ε. Κιλκίς προς τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας, καθώς και στους οδηγούς των οχημάτων που κινούνται επί του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε., η οποία διαθέτει βασικές πύλες εισόδου/εξόδου τουριστών και εμπορευμάτων από και προς την Ελλάδα.

«Συνδυάζοντας απόδοση με αποτελεσματικότητα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα χαμηλό κόστος κύκλου ζωής, το Unimog είναι το πραγματικό πολυεργαλείο δουλειάς με πολυάριθμες καινοτομίες που το καθιστούν άνετο, ασφαλές και παραγωγικό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλο και περισσότεροι δήμοι, εργολάβοι αλλά και εταιρείες επενδύουν σε αυτό, καθώς έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλά, ζητώντας λίγα. Μπορεί να χρησιμοποιείται όλο το χρόνο για εργασίες όπως χορτοκοπή, κλάδεμα δέντρων και θάμνων, εκχιονισμό, σάρωση, καθαρισμό, ακόμη και για μεταφορά φορτίων» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην παρουσίαση.

Επισημαίνεται, επίσης, η εργονομική σχεδίαση της καμπίνας, καθώς και το σύστημα Vario Pilot: «Η χορτοκοπή στα αριστερά και δεξιά πρανή του δρόμου απαιτεί καλή ορατότητα από τον οδηγό, κάτι που εξασφαλίζει το Unimog χάρη στο σύστημα VarioPilot».

Ο κινητήρας του Unimog U 427 είναι ο ΟΜ 936 ο οποίος αποδίδει 272 ίππους στις 1.800 σ.α.λ και μέγιστη ροπή 1.100 Nm από τις 1.200 – 1.600 σ.α.λ. Είναι εξακύλινδρος σε σειρά, με κυβισμό 7.698 κ.εκ. Για τη μετεπεξεργασία καυσίμων βασίζεται στην τεχνολογία Blue Efficiency με τον καταλυτικό μετατροπέα επιλεκτικής αναγωγής (SCR) να μειώνει στο ελάχιστο τα οξείδια του αζώτου.

Η παρουσίαση του οχήματος πολλαπλών χρήσεων είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο: https://troxoikaitir.gr/article/400/polyergaleio-mercedes-benz-unimog-u-427 .



Δείτε Video-ρεπορτάζ της Γνώμης για το όχημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.