Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Η νέα έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς, "Η πόλη του Κιλκίς σε φωτογραφίες"


Δελτίο τύπου Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς
Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, στις 18:00, στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς ανοίγει για το κοινό η έκθεση "Η πόλη του Κιλκίς σε φωτογραφίες". Μέσα από τη διεισδυτική ματιά τους τα μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς θα παρουσιάσουν γωνιές και απόψεις του σύγχρονου Κιλκίς. 

Τα "κλικ"που γοήτευσαν τους ερασιτέχνες φωτογράφους και θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των θεατών, απεικονίζουν εμβληματικά σημεία αναφοράς, κτίρια διαχρονικού ενδιαφέροντος που κυριαρχούν στον αστικό ιστό και κουβαλούν θύμησες άλλων εποχών, καθώς και στιγμές από την καθημερινότητα της πόλης.
Η έκθεση είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα εορτασμού των Πολιούχων του Κιλκίς Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων.

Διάρκεια: 21 Νοεμβρίου-1η Δεκεμβρίου, καθημερινά 18:00 με 20:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.