Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Ο "Άτλας" Κιλκίς αντιμετώπισε τον "Αίαντα" Κιλκίς


Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς

«Τοπικό ντέρμπι» για τον ΑΤΛΑ Κιλκίς το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, όπου αντιμετώπισε τον ΑΙΑ Κιλκίς για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 της ΕΣΠΕΜ, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. 

Στο γήπεδο βρέθηκαν φίλοι και συγγενείς των κοριτσιών και έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα σε ένα παιχνίδι που είχε ενδιαφέρον τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για εξαγωγή συμπερασμάτων από τους προπονητές και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο. 

Οι ομάδες πρόσφεραν ένα πολύ ωραίο θέαμα, υπήρξαν πολύ ανταγωνιστικές μεταξύ τους και το τελικό αποτέλεσμα (25-21, 25-17 και 25-18) ουσιαστικά αντικατοπτρίζει την καλή παρουσία των κοριτσιών και από τις δύο ομάδες που μόνο χαμόγελα άφησαν στους προπονητές και τον κόσμο που έσπευσε να τις χειροκροτήσει, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την καλή προετοιμασία που έχει γίνει έως τώρα. Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν:

ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μπακύρτση Ν, Κιλτίδου, Κέλλνερ Β, Παπαδοπουλου Ευγ, Μαντζαρη, Γεωργιάδου, Κουλίδου, Γκουρτσιάδου, Παπαδοπούλου Ειρ, Μπακύρτση Χρ, Χονδροματίδου, Κάργου, Αμοιρίδου, Κέλλνερ Ν.

ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Λαζαρίδου, Σαμολαδά, Βαμβακά, Τσιλιγκαρίδου, Καμπούρα, Λυρτζή, Παπαδοπούλου Μ., Κολεσιώτου, Χατζηπαραδείση, Ανδρεανίδου.

Στους πάγκους των ομάδων βρίσκονταν για τον ΑΤΛΑ οι κ. Χρήστος Μπακύρτσης και Γεώργιος Χειρούλης ενώ στον αντίστοιχο του ΑΙΑ οι κ. Τάνια Σακαλάκη και Αλατζόγλου Αθανάσιος.

Επόμενος αγώνας με τον Αλέξανδρο Αξιούπολης το Σάββατο 20/11/2021 στις 12:00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα : 6937156278 και 6970667178 για περαιτέρω πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.