Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (15/11/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Τα δώρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το απόγευμα της Παρασκευής τα παιδιά της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς την ώρα των προπονήσεων τους, καθώς είχαν την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουν στο Αθλητικό Κέντρο τον στρατηγικό συνεργάτη ΠΑΟΚ.

Μέσα από την ανανεωμένη Εμπορική Διεύθυνση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και συγκεκριμένα από το τμήμα χονδρικής, οι μικροί αθλητές εκτός από ποιοτική ένδυση, έλαβαν και ένα δώρο έκπληξη, παίρνοντας αυτόγραφα από όλους τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή του τμήματος πωλήσεων χονδρικής Χρήστο Ζησόπουλο για την παρουσία του και για την μεταξύ τους αρμονική συνεργασία.

Άτυχη η Κ15 με Ηρακλή

Η αστοχία έφερε την πρώτη ήττα για την "Ίντερ" στην Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς έχασε από τον Ηρακλή με 3-1 στο γήπεδο των Χορτατζήδων.

Ο Ηρακλής προηγήθηκε μόλις στο τρίτο λεπτό εκμεταλλεόμενος λάθος στην άμυνα, και από εκεί και πέρα ο Αλέξανδρος πήρε τα ηνία.

Χαμένη φάση με τον Γρηγοράκη στο 6',πέντε λεπτά μετά δοκάρι σε κεφαλιά του Δεσποινίδη, σουτ στο 18' του Χριστοφορίδη λίγο άουτ, και νέο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Γρηγοράκη στο 22'.

Ο...νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε και οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 25'.

Λίγο αργότερα ο Κότσι μετά από ασίστ του Χριστοφορίδη μείωσε σε 2-1, όμως ο Ηρακλής ανέκτησε το προβάδισμα των δύο τερμάτων στο 50'.

Και πάλι οι παίκτες του Μιχάλη Αναστασιάδη μέχρι το τέλος του αγώνα είχαν τον απόλυτο έλεγχο, είχαν και τρίτο δοκάρι με το Κότσι στο 55', τρομερή ευκαιρία με τον Αναστασούδη εξ επαφής στο 55', και άλλες τρεις μεγάλες στιγμές μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, δίχως όμως να βρουν δίχτυα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Κώστογλου, Αναστασούδης, Παυλίδης, Τσουτσουλίγκας, Σακαλής, Χριστοφορίδης, Δεσποινίδης, Κότσι, Ζαραλής, Κακαβίτσας, Γρηγοράκης, Ιωακειμίδης, Μανγκανιέλλο, Μπρέγκου, Κουρτέσογλου.

Σε φόρμα η «Μαρσέιγ»

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται έδειξε και το μεσημέρι του Σαββάτου η "Μαρσέιγ" του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη στα Joga Bonito.

Για την δεύτερη αγωνιστική της Κ9 της ΕΕΠΣ Μακεδονίας, τα παιδιά της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς αγωνίστηκαν απέναντι στον Α.Ο. Καρδίας, και έπειτα από μία ακόμη πολύ όμορφη εμφάνιση έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Θετική εικόνα στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Τρεις ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκαν το Σάββατο στα γήπεδα Planet για την δεύτερη αγωνιστική των κατηγοριών τους στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η "Μάντσεστερ" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη πέραν του Άρη Κ12 είχε να αντιμετωπίσει και πολλές απουσίες, με τους Θεσσαλονικείς να το εκμεταλλεύονται και να φτάνουν στη νίκη. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές της "Μάντσεστερ" έβγαλαν ποιότητα μέσα στο γήπεδο και δείχνουν έτοιμη για πολύ καλή πορεία.

Η "Παρί" του Δημήτρη Μούρου αντιμετώπισε την Κ10 του Ρυσίου. Πολύ καλός αγώνας, τον οποίο τα πιτσιρίκια του Αλέξανδρου ήλεγξαν απόλυτα και στο τέλος πανηγύρισαν.

Τέλος η "Ατλέτικο" αγωνίστηκε στην Κ13 με τους Shooters, και έπειτα από ένα "κλειστό" παιχνίδι, ηττήθηκε με 4-2. Εντούτοις τα παιδιά ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησαν πολλές φάσεις και αν ήταν πιο εύστοχοι στη τελική προσπάθεια θα έπαιρναν το θετικό αποτέλεσμα.

Δράση σε ΕΠΣ Κιλκίς και ΕΠΣ Μακεδονίας

Δύο τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς αγωνίστηκαν την Κυριακή σε δύο διαφορετικές οργανώσεις.

Την αρχή έκανε η "Παρί" που βρέθηκε στον Ατέρμονα για την διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ10 της ΕΠΣ Κιλκίς.

Η ομάδα του Δημήτρη Μούρου αναμετρήθηκε με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, πολλές φάσεις και τέρματα, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Η "Μίλαν" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη βρέθηκε στα γήπεδα Planet, για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ11 της ΕΠΣ Μακεδονίας για να αγωνιστεί με την Μίκρα. Αν και με πολλές απουσίες τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς τα έδωσαν όλα, και τα πάντα κρίθηκαν στο φινάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.