Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Τα νέα του Κιλκισιακού (15/11/2021)


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
6ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του Κιλκισιακού και των Ακαδημιών του 13 & 14/11/2021
Στο 6o Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της φετινής σεζόν, αγωνίστηκαν όλα τα τμήματα πλην της K16 και Γυναικείας μας ομάδας. Η Ανδρική ομάδα δεν έφτασε στην νίκη αυτή την αγωνιστική, ενάντια στο Πάικο Γουμένισσας, στο γήπεδο της Αξιούπολης με σκορ 1-3. Στις Ακαδημίες, όλα τα τμήματα μας, πλην το παιχνίδι της Κ16 που πήρε αναβολή, κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από τους αντιπάλους τους.

Ανδρική Ομάδα

5η Αγωνιστική Α1' ΕΠΣ Κιλκίς

Τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο της Αξιούπολης το Σάββατο 13/11, η ομάδα μας , γνώρισε την ήττα με 1-3 από το Πάικο Γουμένισσας, σε έναν αγώνα όπου καθ’όλη τη διάρκεια είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Ευχαριστούμε την Αξιούπολη για την παραχώρηση του γηπέδου της και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Πάικο Γουμένισσας.

Διαμόρφωση Σκορ:

0-1 Χατζηστεφάνου

0-2 Χατζηστεφάνου (π)

1-2 Αλέξανδρος Κουτσάγιας

1-3 Φ. Παμπουκίδης

Κ16

Α.Ο. Κιλκισιακός - Καμπανιακός

Το παιχνίδι της Κ16 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, πήρε αναβολή.

Κ15

Α.Ο. Κιλκισιακός – ΑΜΣ Νικόπολη 5-4
5η αγωνιστική
4ος Όμιλος Κ15 ΕΠΣ Μακεδονίας

Στο Αθλητικό κέντρο Ατέρμων η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας για το τμήμα Κ15 της ακαδημίας μας.

Ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι με τους αθλητές και των δύο ομάδων να έχουν πάρα πολύ καλή παρουσία. Διεξήχθη ένας αγώνας με συνεχή ρυθμό, ωραίες ενέργειες και αρκετές φάσεις. Η ομάδα μας, παρόλο που είχε μείνει πίσω στο σκορ με 2-4, επιδίωξε την ανατροπή, κάτι που βγήκε, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει την προσπάθεια των παιδιών. Τελικό σκορ 5-4.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Ευχόμαστε στην ΑΜΣ Νικόπολη, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα

Κ14

ΑΕ Ρετζικίου- Α.Ο. Κιλκισιακός 1-3
5η Αγωνιστική
6ος Όμιλος ΕΠΣ Μακεδονίας

Συνεχίζει το σερί των νικών της η ομάδα του κ. Αχιλλέα Σιδηρόπουλου, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, εναντίον της ΑΕ Ρετζικίου στο ΔΑΚ Συκεών.

Πολύ καλό ξεκινήμα με πίεση στον αντίπαλο. Πολλές ευκαιρίες και αρκετά κόρνερ. Στην πρώτη παρουσία του αντιπάλου στην περιοχή μας, κέρδισε πέναλτι. Η ομάδα έχασε την συγκέντρωση της και έκανε αρκετά λάθη λόγω βιασύνης. Το ημίχρονο έκλεισε ισόπαλο 1-1 με τον Αμανατίδη να εκμεταλλεύεται κακό διώξιμο του τερματοφύλακα. Στο δεύτερο η ομάδα μπήκε με πάθος για την νίκη. 

Δημιούργησε φάσεις. Προβάδισμα μετά από κόρνερ του Βασίλειου και ωραίο τελείωμα του Αμανατίδη. Ο αντίπαλος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, προσπαθούσε με διωξίματα να βγει στην αντεπίθεση, αλλά εκεί ο τερματοφύλακας μας Κ.Γαιτανης έκανε 2-3 καταλυτικές επεμβάσεις. Στο τέλος του αγώνα και πάλι ο Αμανατίδης με ωραία ενέργεια έκανε το τελικό 1-3.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά.

Ευχόμαστε στην ΑΕ Ρετζικίου, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα

Κ13

Αστέρας Αμπελοκήπων- Α.Ο. Κιλκισιακός
5η Αγωνιστική
2ος Όμιλος Κ13 ΕΠΣ Μακεδονίας

Εξαιρετική η παρουσία των παιδιών του τμήματος Κ13 της ακαδημίας μας στον σημερινό τους αγώνα ενάντια στον Αστέρα Αμπελοκήπων για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, με το παιχνίδι να πραγματοποιείται στο δημοτικό γήπεδο των Αμπελοκήπων.

Οι παίκτες του κ. Νόντα Σωτηριάδη, έδωσαν για μια ακόμη φορά τον καλύτερο τους εαυτό, παίζοντας συνδυαστικό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ευχόμαστε στον Αστέρα Αμπελοκήπων, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.