Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Νίκος Τοπαλίδης: Σας ευχαριστώ πολύ για την εκλογή μου


Υπογράφει ο Νίκος Τοπαλίδης
Νεοεκλεγείς Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ
Αγαπητοί/ή μου φίλοι/η
μέλη της ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ,

Σας ευχαριστώ πολύ για την εκλογή μου στο αξίωμα του Προέδρου της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στο Κιλκίς.

Είναι σημαντικός ο ρόλος και η θέση αλλά κυρίως το έργο που με την δική σας ψήφο μου αναθέσατε το βράδυ της Κυριακής 24 Οκτωβρίου στις εσωκομματικές εκλογές. Και αναλαμβάνω να φέρω σε πέρας μαζί με όλους/όλες τους νεοδημοκράτες και τις νεοδημοκράτισσες.

Πρώτος εγώ θα προσπαθήσω να προσδώσω με την δουλειά μου την αξία που αρμόζει στην ΔΗΜΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ενισχύοντας κατά αυτό τον τρόπο τον ρόλο της μέσα στη μεγάλη οικογένεια της μεγάλης πατριωτικής και φιλελεύθερης παράταξης της ΝΔ, του ισχυρότερου πολιτικού Οργανισμού της χώρας.

Θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχές για καλή επιτυχία σε όλους τους εκλεγμένους συμβούλους στην τοπική μας κομματική οργάνωση με τους οποίους ευελπιστώ ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ΝΔ.

Συγχαρητήρια και σε όλους τους εκλεγμένους σε ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ νέο Πρόεδρο και Συμβούλους, στον συνάδελφο νεοκλεγέντα Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Παιονίας και τους Συμβούλους αυτής αλλά και στους Συνέδρους που θα κληθούν να εκπροσωπήσουν τον νομό Κιλκίς επάξια στο κορυφαίο Όργανο του κόμματος, στο Συνέδριο.

Με όλη μου τη φιλία και τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.