Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη για την εθνική επέτειο του Όχι


Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη για την εθνική επέτειο του Όχι
Στις 28 Οκτωβρίου 1940 ο ελληνικός λαός αρνήθηκε αποφασιστικά να παραδώσει έστω και μια σπιθαμή της πατρώας γης στις ιταλικές δυνάμεις. Η Ελλάδα έμπαινε στον πόλεμο αγωνιζόμενη για την εθνική της τιμή και ακεραιότητα, υπερασπιζόμενη το δικαίωμα να ζουν οι πολίτες της ελεύθεροι.

Το ιστορικό έπος του ‘40, γραμμένο με το άλικο αίμα του πατριωτισμού, ‘’χτισμένο’’ πάνω στα λαβωμένα κορμιά χιλιάδων ηρώων που έπεσαν με αυταπάρνηση για υψηλά ιδανικά και στις θυσίες ενός ολόκληρου έθνους, διδάσκει ότι το φρόνημα των Ελλήνων είναι αδούλωτο και η ομόψυχη θέληση, η λυτρωτική διάβαση που τους στεφάνωσε με πράξεις μεγαλοσύνης.

Γιορτάζουμε το δοξαστικό Όχι με οδηγό την Αρετή και τη Μνήμη σε μια ελεύθερη Πατρίδα, τιμώντας το ιστορικό μας παρελθόν από όπου και αντλούμε σθένος και εθνική αυτοπεποίθηση ως άξιοι εντολοδόχοι, για έργα προόδου και ειρήνης.

Έμπλεοι υπερηφάνειας γιορτάζουμε την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου γιατί ενώνει τον απανταχού ελληνισμό.

Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα μας, Χρόνια Πολλά στους πολίτες του Δήμου Κιλκίς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.