Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Δήλωση Γ. Γεωργαντά, με αφορμή την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


Δήλωση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά, με αφορμή την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

«Γιορτάζουμε και φέτος τη συνειδητή και αποφασιστική αντίσταση της Ελλάδας ενάντια στον ξένο κατακτητή. Τιμούμε και φέτος το «ΟΧΙ». Το γενναίο και ισχυρότατο μήνυμα ενός ολόκληρου λαού, ότι στέκεται ενωμένος και ακλόνητος απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρεί να απειλήσει την ελευθερία και την αυτοδιάθεση της Πατρίδας.

Μνημονεύουμε ακατάπαυστα τη θυσία των παππούδων μας, που αδιαφορώντας για τον εαυτό τους, βρήκαν το θάρρος και ρίχτηκαν στο πεδίο της μάχης με μοναδικό στόχο την υπεράσπιση των χωμάτων και των οικογενειών τους.

Το έπος του 1940, αφήνει χρυσή παρακαταθήκη θέλησης και καθήκοντος. Παρακαταθήκη που εμπνέει εμάς και τα παιδιά μας, να αγωνιστούμε ενάντια στις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της δικής μας εποχής. Να αντισταθούμε σε κάθε κίνδυνο που καλείται να αντιμετωπίσει η Ελλάδα, στο σήμερα.

Όπως κάθε χρόνο, γιορτάζουμε και φέτος την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Τιμούμε την Εθνική μας Επέτειο, ενωμένοι.

Αγωνιζόμαστε, όλες και όλοι μαζί, για μια Πατρίδα ισχυρή, ασφαλή και ευημερούσα.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.