Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Κιλκίς: Οι "Κιτρινομπελάδες" σε Κορομηλιά, Χέρσο και Ηλιόλουστο


Μια από τις πιο αγαπημένες ιστορίες, με την οποία έκανε δυναμική πρεμιέρα το φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς, θα απολαύσουν οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι του θεάτρου σε τρεις οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου.

Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη ανεβάζει τους ‘’Κιτρινομπελάδες’’ την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στην Κορομηλιά, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο Χέρσο και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στο Ηλιόλουστο.

Οι θεατρικές παραστάσεις αρχίζουν στις 20:00.

Λίγα λόγια για τους Κιτρινομπελάδες

Ο Γκρου θέλει να κάνει την υπέρτατη εγκληματική πράξη, θέλει να κλέψει το φεγγάρι ώστε να γίνει ο μεγαλύτερος κακός του κόσμου. Για να τα καταφέρει όμως πρέπει να πάρει την συρρικνοακτίνα από τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Βίκτωρα, ώστε με αυτήν να κάνει το φεγγάρι μια σταλιά. Υιοθετεί λοιπόν δύο κοριτσάκια από το ορφανοτροφείο, ώστε με την βοήθεια τους να μπουκάρει στο οχυρό του. 

Όμως σιγά-σιγά αρχίζει να αναπτύσσει για αυτά μια αγάπη και να μετατρέπεται σε στοργικό πατέρα. Φυσικά στο σχέδιο του συμμετέχουν τα άπειρα κίτρινα πλασματάκια που έχει στο εργαστήριο του, που πολλές φορές το μόνο που κάνουν είναι να σπέρνουν την καταστροφή…

Το θεατρικό έργο σκηνοθετεί ο Στέργιος Μαδέρης

Παίζουν: Νίκος Σιμητόπουλος, Δέσποινα Τουρλακίδου, Ασπασία Δήμου, Ιωάννα Δημητριάδου, Γιώργος Συμεωνίδης και Στέργιος Μαδέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.