Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Επάξια εκπροσώπηση του Κιλκίς από τον Παντελή και τον Πλούταρχο Ελευθεριάδη


Με τη συμμετοχή 292 διαιτητών πραγματοποιήθηκε στις 26-31 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη το 39ο ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας αξιολογημένων διαιτητών μπάσκετ από την Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (ΟΔΚΕ), στην οποία Γ.Γ. είναι ο Κιλκισιώτης Παντελής Ελευθεριάδης.

Το Κιλκίς εκπροσώπησαν 7 διαιτητές, μεταξύ των οποίων και ο Πλούταρχος Ελευθεριάδης, διαιτητής Α1 και Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κιλκίς.

Στο σεμινάριο πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες γραπτές και αγωνιστικές εξετάσεις, καθώς και μαθήματα από τους εκπαιδευτές:

-Νταβοριν Νάκιτς, υπεύθυνο εκπαίδευσης διαιτητών ΦΙΜΠΑ
-Τανατζή Γιώργο, καθηγητή διαιτησίας ΦΙΜΠΑ
-Κουκουλεκίδη Στέλιο, καθηγητή διαιτησίας
-Σαι Στρικς, ιδιοκτήτη της Βαλκανικής league
-Γεωργιάδη Νίκο, αθλητικό ψυχολόγο

Βοηθοί υπήρξαν οι διεθνείς διαιτητές Γ. Πουρσανίδης, Π. Παπαπέτρου και Η. Κορομηλάς.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν δύο εκδηλώσεις. Η πρώτη έλαβε χώρα στις 25 Αυγούστου στην Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης για την υποδοχή του κ. Νάκιτς, όπου παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Στ. Καλαφάτης, ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Ν. Ζεϊμπέκης και ο έγκριτος νομικός και φίλος του μπάσκετ Κ. Τσάκος και η δεύτερη στις 28 Αυγούστου ως επίσημη έναρξη σεμιναρίου, όπου παραβρέθηκαν οι προαναφερθέντες επίσημοι και συμμετείχαν όλοι οι διαιτητές.

Η διεξαγωγή του 39ου Ετήσιου Σεμιναρίου χαρακτηρίστηκε από όλους τους συμμετέχοντες ιδιαιτέρως ικανοποιητική, ενώ με τις καλύτερες εντυπώσεις έμεινε και ο Νάκιτς, κυρίως σε ό,τι αφορά την επαγγελματικότητα των Ελλήνων διαιτητών, την πειθαρχία τους στην τήρηση του προγράμματος, της τήρησης των μέτρων κατά της COVID, αλλά και του εκπληκτικού ποσοστού εμβολιασμού που άγγιζε το 98%.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.