Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (6/9/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος"
Μεγάλη συμμετοχή και εγγραφές στο ποδόσφαιρο
Στην τρίτη εβδομάδα προπονήσεων μπήκαν από την Δευτέρα τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας μας, ενώ τα μικρότερα ηλικιακά στην δεύτερη εβδομάδα. Από την πρώτη στιγμή η συμμετοχή των παιδιών στις ομάδες τους είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, αν και βρισκόμαστε σχετικά νωρίς στην σεζόν.

Σε αυτό συντελούν οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις και η άρτια υλικοτεχνική υποδομή, που μαζί με το άριστο τεχνικό επιτελείο βοηθούν τα παιδιά να θέσουν γερές βάσεις γύρω από το αγαπημένο τους άθλημα.

Οι εγγραφές στα τμήματα ποδοσφαίρου συνεχίζονται κανονικά στην γραμματεία του συλλόγου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 23410 70313.

Προπόνηση τερματοφυλάκων με Στέφανο Αϊβαλιώτη

Ο κορυφαίος προπονητής τερματοφυλάκων στην Ελλάδα Στέφανος Αϊβαλιώτης, συνεχίζει και ην φετινή χρονιά να προσφέρει τις γνώσεις του στους τερματοφύλακες του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Δύο προπονήσεις την εβδομάδα, κάτω από άριστες συνθήκες, με τα παιδιά να μαθαίνουν τα πάντα για την πιο δύσκολη θέση του ποδοσφαίρου.

Κλείστε και εσείς την δική σας θέση στο συγκεκριμένο τμήματα, κάνοντας την εγγραφή σας στη Γραμματεία του Συλλόγου.

Δωρεάν συνδρομή για τα παιδιά του 2017

Εδώ και μια εβδομάδα έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις τους και τα «Λιονταράκια» με τους «Μπέμπηδες», δηλαδή τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Ο Σύλλογος δίνει την δυνατότητα της ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής στα παιδιά γεννηθέντα το 2017 για όλη την αγωνιστική περίοδο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το Alexandros Sports Center και να πραγματοποιήσετε και εσείς την δική σας εγγραφή στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Aqua Fun και Outdoor Training στο Αlexandros Sports Center

Eίναι τα δύο προγράμματα που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις, και κερδίζουν συνεχώς το κοινό της πόλης. Το Aqua Fun και το Outdoor Training συνεχίζονται για λίγο ακόμη διάστημα στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι η γυμναστική στο νερό, και στις 8 το βράδυ το πρόγραμμα ενδυνάμωσης υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη.

Κολύμβηση ως τις 17 Σεπτεμβρίου

Η κολυμβητική χρονιά συνεχίζεται για δύο εβδομάδες στο Alexandros Sports Center, μιας και οι προπονήσεις θα διαρκέσουν ως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Είναι κάτι περισσότερο από ευχάριστο να βλέπεις τα παιδιά, παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε πια στον Σεπτέμβριο, να δίνουν μαζικά το παρών (τηρουμένων βέβαια των υγειονομικών συνθηκών) στις προπονήσεις, δείχνοντας παράλληλα το ταλέντο τους και την βελτίωσή τους όλο αυτό το χρονικό διάστημα που προπονούνται.

Τα «Παπάκια» έχουν πάντα δίπλα τους τους εκπαιδευτές μέσα στο νερό, ενώ στην μεγάλη πισίνα τα «Δελφίνια» προχωρούν στην εκμάθηση των τεσσάρων στυλ του αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.