Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Κιλκίς: Λειτουργεί από 1 Σεπτεμβρίου 2021 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας


Ανακοίνωση Σχολείου 
Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς

Στο Κιλκίς λειτουργεί από 01 Σεπτεμβρίου 2021 Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας παρέχει τη δυνατότητα σε ενήλικες 18 ετών και άνω, που δεν έχουν ολοκληρώσει την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση. να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αποκτήσουν τίτλο ισότιμο µε το απολυτήριο του Γυμνασίου. Ἡ διάρκεια της φοίτησης είναι δύο σχολικά έτη και οἱ ώρες διδασκαλίας 25 ώρες την εβδομάδα. 

Τα µαθήµατα γίνονται απογευματινές ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι απόφοιτοι των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας μπορούν να συνεχίσουν τη φοίτησή τους σε γενικά ή επαγγελματικά λύκεια. Το απολυτήριο γυμνασίου θεωρείται προαπαιτούμενο σε πολλές προκηρύξεις για θέσεις στο δημόσιο και στο ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Το ΣΔΕ, Κιλκίς στεγάζεται στο 3 Γυμνάσιο Κιλκίς. Εγγραφές πραγματοποιούνται από 5.00 μ.µ. µε 8.00 µ.µ. στο χώρο του σχολείου.

Οι ενδιαφερόμενοι (ενήλικες 18 ετών και άνω) οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν σε δύο σχολικά έτη απολυτήριο Γυμνασίου μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες µε τον Διευθυντή του ΣΔΕ Βουλγαράκη Χαράλαμπο στο τηλέφωνο 6935354444 ή µε τον υποδιευθυντή Θεόδωρο Ηλία στο τηλέφωνο 6945543120.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.