Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη: Για πρώτη φορά ιατρείο στην Εξοχή για άτομα τρίτης ηλικίας


Δελτίο τύπου Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη
Ανάσα ανακούφισης σε όλους τους δημότες της Εξοχής και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, που δοκιμάζονται σε μία περίοδο που το σύστημα υγείας είναι επιβαρυμένο από την πανδημία, δίνει το νέο ιατρείο που λειτουργεί από τις αρχές του νέου χρόνου στην περιοχή.

Η νέα δομή ικανοποιεί ένα βασικό αίτημα των κατοίκων της Εξοχής και λειτουργεί για πρώτη φορά στην περιοχή μετά από τις συστηματικές ενέργειες του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη που έχει θέσει ως προτεραιότητα του την προστασία όλων των ηλικιωμένων σε κάθε κοινότητα του δήμου μας. 

Εντάσσεται στο δίκτυο των δομών αλληλεγγύης προς την Τρίτη Ηλικία του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΚΕΚΠΑΠ). Διαθέτει Γενικό Ιατρό για όλα τα ωφελούμενα-εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ, ενώ εξυπηρετεί τη δωρεάν συνταγογράφηση εξετάσεων και της φαρμακευτικής τους αγωγής.

“Στόχος μας είναι το ιατρείο να εμπλουτίζεται διαρκώς και να ενισχύεται με νέες δράσεις και προγράμματα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ώστε οι ηλικιωμένοι δημότες μας να είναι πάντα υγιείς και ενεργά κύτταρα σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας” σημειώνει ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Το Ιατρείο στεγάζεται στο Κοινοτικό Κατάστημα της Εξοχής. Πληροφορίες για την εγγραφή και την συνταγογράφηση, παρέχονται καθημερινά από το νοσηλευτικό προσωπικό τις ώρες από 08.00 έως τις 13.00 στο τηλέφωνο 2310 357186.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός οι επισκέψεις αυτό το διάστημα, λόγω της πανδημίας, θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και με την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας στο πλαίσιο αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.