Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Τηλεκόψιμο της βασιλόπιτας από τη Νέα Δημοκρατία Κιλκίς


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ νομού Κιλκίς
Με την παρουσία-συμμετοχή 400 και πλέον κομματικών στελεχών από όλη τη χώρα (Πρόεδροι ΔΕΕΠ, ΔΗΜΤΟ) και ανθρώπων που απαρτίζουν τον κομματικό μηχανισμό ως εκπρόσωποι της Γραμματείας Οργανωτικού ΝΔ πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η κοπή βασιλόπιτας του κυβερνώντος κόμματος στην οποία έδωσε το παρών του και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ευθύνη της διαδικασίας η οποία για άλλη μια φορά ήταν επιτυχημένη είχε ο Γραμματέας Οργανωτικού και Διευθυντής Γραφείου Προέδρου κ. Στυλιανός Κονταδάκης και το επιτελείο του. Την ΝΔ σε επίπεδο νομού ΔΕΕΠ εκπροσώπησε δίνοντας το παρών του ο Πρόεδρος κ. Μ. Παπαδόπουλος ο οποίος ανέφερε κατά τη διαδικασία της κοπής της βασιλόπιτας ότι το κομμάτι που αναλογεί στην κομματική Οργάνωση του Ν. Κιλκίς θα είναι αφιερωμένο σε όλο τον τομέα υγείας σε επίπεδο νομού (εργαζομένους νοσηλευτικών ιδρυμάτων ιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό, Δ.Σ. και Διοικητές κ.κ. Ανδρίτσο, Ζάχαρη) για τον αγώνα τον οποίο έκαναν και κάνουν καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Από το νομό μας το παρών του έδωσε και ο κ. Ι.Χατζόπουλος – Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Παιονίας.

Στα της πρωτόγνωρης διαδικασίας κοπής της βασιλόπιτας, όχι με φυσική παρουσία αλλά μέσω διαδικτύου λόγω των συνθηκών της πανδημίας, το τυχερό ηλεκτρονικό φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου ο Πρόεδρος της οποίας για ευνόητους λόγους πρόσφερε το δώρο στο Δημοτικό Σχολείο Καστελλόριζου (το δώρο ήταν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής laptop).

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την βοήθεια τους ευχόμενος χρόνια πολλά με υγεία για την νέα χρονιά ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

''Συμπληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες πέντε χρόνια από τότε που εκλέχτηκα πρόεδρος της ΝΔ, μέσα από μία μαζική δημοκρατική ανοιχτή διαδικασία. Και από τότε πετύχαμε πολλά. 

Και πιστεύω ότι και εγώ ήμουν συνεπής στη δέσμευση που είχα δώσει πρώτα και πάνω από όλα στα στελέχη της ΝΔ να ανανεώσω, να διευρύνω, να μεγαλώσω την παράταξη και τελικά να πετύχουμε το στόχο μας που δεν ήταν άλλος από το να αναδείξουμε την παράταξή μας αυτοδύναμη κυβέρνηση, ύστερα από τρεις απανωτές εκλογικές νίκες στις οποίες όλες και όλοι παίξατε έναν κυρίαρχο, έναν πολύ σημαντικό ρόλο. 

Και τώρα το κόμμα μας είναι στην κυβέρνηση και συμπληρώνουμε 18 μήνες. Πιστεύω ότι έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίον έχουμε διαχειριστεί τα πράγματα. 

Και δεν αναφέρομαι μόνο στις πολλαπλές κρίσεις, τις οποίες κληθήκαμε να διαχειριστούμε: από την κρίση στα σύνορά μας στον Έβρο, τις προκλήσεις με την Τουρκία στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, φυσικά τον COVID και τις οικονομικές επιπτώσεις και νομίζω ότι ουδέποτε στην ιστορία της μεταπολίτευσης κλήθηκε κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τόσες μεγάλες προκλήσεις ταυτόχρονα.''

''Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες προκλήσεις. Η χώρα αντικειμενικά καθ' όλη αυτή τη διάρκεια τα έχει καταφέρει πολύ καλύτερα από τις πιο πολλές χώρες. Γνωρίζουμε όμως -το είδαμε- τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο ότι ο κίνδυνος καραδοκεί ανά πάσα στιγμή. 

Γι' αυτό και το όποιο άνοιγμα το οποίο επιχειρούμε, θα είναι εξαιρετικά προσεκτικό και μετρημένο. Ανά πάσα στιγμή θα αξιολογούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα και αν χρειάζεται να κάνουμε μία προσαρμογή στη στρατηγική μας, θέλω να το ξαναπώ, δεν θα διστάσουμε να την κάνουμε.''

''Σταθήκαμε κοντά στην κοινωνία και στους πιο ευάλωτους με ένα πολύ γενναιόδωρο πακέτο στήριξης, είτε μιλάμε για στήριξη εισοδημάτων είτε μιλάμε για στήριξη επιχειρήσεων. Δεν διστάσαμε να στηρίξουμε τον παραγωγικό ιστό, την κοινωνία, τους πιο αδύναμους, τους ανέργους, αυτούς οι οποίοι είναι αποδεκτές του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. Και για όσο χρόνο χρειάζεται, μέχρι που να παρέλθει οριστικά η υγειονομική κρίση, θα το κάνουμε. Θα το κάνουμε πάντα, βάζοντας κριτήρια στήριξης αυτών που έχουν ουσιαστική ανάγκη.''

Ο Γραμματέας Οργανωτικού, οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Στ. Κονταδάκης αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά στο χαιρετισμό του τόνισε: «Κόψαμε την ψηφιακή πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της Γραμματείας Οργανωτικού, παρουσία του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, έχοντας προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες. Είμαστε κοντά από απόσταση, διατηρώντας ζωντανές και ενεργές τις κομματικές μας οργανώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.