Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Λίστα εκθετών στις παράλληλες λαϊκές αγορές του Κιλκίς το Σάββατο 13.6.2020

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Με τη συμμετοχή διακοσίων είκοσι πέντε εκθετών θα λειτουργήσουν αύριο Σάββατο 13 Ιουνίου οι δύο παράλληλες λαϊκές αγορές του Κιλκίς στην ίδια χωροταξικά περιοχή της λαϊκής αγοράς και σε παρακείμενες οδούς της.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει κοινής υπουργικής απόφασης (Κ.Υ.Α.) για τον περιορισμό της διασποράς της Covid- 19, ισχύουν τα ακόλουθα μέτρα:

- Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε τρία (3) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

- Οι θέσεις που καταλαμβάνουν οι ανωτέρω επαγγελματίες και παραγωγοί εθιμοτυπικά δεν ισχύουν και υποχρεούνται να μετακινηθούν όλοι οι συμμετέχοντες, ώστε να προκύψει η συγκεκριμένη απόσταση.

-Οι συμμετέχοντες στις λαϊκές αγορές, υποχρεούνται να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και να προτρέπουν τους πελάτες να μην αγγίζουν τα προϊόντα και όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο να τους προμηθεύουν με αντισηπτικό υγρό ή και γάντια μιας χρήσης. Μετά το πέρας της λαϊκής αγοράς, όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να απομακρύνουν όλα τα απορρίμματα τους και να παραδώσουν το χώρο που χρησιμοποίησαν απόλυτα καθαρό από απορρίμματα και υπολείμματα προϊόντων.

Υπεύθυνοι για την τήρηση των έκτακτων μέτρων είναι η Ελληνική Αστυνομία και ο Δήμος Κιλκίς κατά την αρμοδιότητά τους. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μη συμμόρφωσης στα έκτακτα μέτρα, θα γίνεται απομάκρυνση του επαγγελματία ή του παραγωγού άμεσα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο Τμήμα του Δήμου Κιλκίς στα τηλέφωνα 23413 52251, 52230, 52235.

Δείτε τον πίνακα των συμμετεχόντων παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών υπαιθρίου εμπορίου στις παράλληλες λαϊκές αγορές Κιλκίς για το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020, ΕΔΩ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.