Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

"Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, εκεί στο Νοσοκομείο Κιλκίς "

Υπογράφει η Ελευθερία Φωτιάδου*
Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ για την αμέριστη φροντίδα και συμπαράστασή τους, την υψηλή επιστημονική τους επάρκεια και κυρίως το ανθρώπινο ήθος με το οποίο προσέγγισαν την περίπτωση της μητέρας μου Βέρρας Φωτιάδου η οποία νοσηλεύτηκε από 5/5/2020 έως 25/5/2020 στο Παθολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, με σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Για μένα το ευχαριστώ δεν είναι λόγω επιστροφής της στο σπίτι της. Το ευχαριστώ βγαίνει από τη ψυχή μου επειδή κατά τη διάρκεια της παραμονής της και νοσηλείας της στο Νοσοκομείο, είχε το σεβασμό όλων, τόσο ως ασθενής όσο και ως άνθρωπος.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις μέρες μας η δημόσια υγεία και οι υπηρετούντες αυτήν, διαπίστωσα τις ανιδιοτελείς και ακούραστες υπηρεσίες που προσέφεραν στη μητέρα μου.

Ευχαριστώ θερμά για την αμέριστη συμπαράσταση, το ενδιαφέρον και το ζήλο που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Παθολογικού Τμήματος και της Μ.Τ.Ν.

Στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα μας, ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη επιστήμονες που τους διακατέχει ήθος και ανθρωπισμός. Ευχαριστώ τους εξαίρετους Παθολόγους: τον Δ/ντή του Παθολογικού τμήματος κ. Τρύφο Αναστάσιο, την κα Τσίτσιου Νίκη, την κα Μπιτλή Αικατερίνη, τον κ. Γιανδικίδη Σταύρο, την κα Ζαραλή Όλγα, τον κ. Μητρούλη Ηλία και όλο το ειδικευόμενο ιατρικό προσωπικό του τμήματος.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου:

- την προϊσταμένη του Παθολογικού τμήματος κα Παπαδοπούλου Μάρθα για την συμπαράσταση και κατανόηση στις δικές μου ανησυχίες και απορίες για την πορεία της υγείας της μητέρας μου, και

- όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος για την πολύτιμη βοήθειά τους, για τον καθημερινό αγώνα που έδιναν για όλους τους ασθενείς.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ακούραστοι, οι οποίοι παρέχουν αποκλειστική φροντίδα σε όλους τους ασθενείς με ειλικρινές ενδιαφέρον, απλότητα και χαμόγελο ενώ πολλές φορές υπερέβαιναν τον εαυτό τους λόγω του φόρτου εργασίας του Παθολογικού Τμήματος.

Με εκτίμηση
σε όλους εσάς και στο έργο σας

* Ελευθερία Φωτιάδου
Προϊσταμένη Γραμματείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος
Τμήμα Δημιουργικού Σχεδιασμού & Ένδυσης Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.