Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Ξεχώρισαν οι αθλητές του Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Με τεράστια συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου αγώνες κλειστού στίβου από τον Σύνδεσμο Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης στο κλειστό των Αμπελοκήπων.

Ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς συμμετείχε με τρεις αθλητές της κατηγορίας Κ16 οι οποίοι πέτυχαν καλές επιδόσεις δείχνοντας έτοιμοι για την συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Σταμάτης Παρασκευάς συμμετείχε αυτή τη φορά στο άλμα σε ύψος δείχνοντας ότι μπορεί να πετύχει διακρίσεις και σε αυτό το αγώνισμα. Με άλμα στο 1,64μ. πέτυχε μεγάλο ατομικό ρεκόρ και κατέλαβε τη 2η θέση έχοντας καλά άλματα και στο 1,67.

Στα 1200μ., αγώνισμα που προστέθηκε εφέτος στο πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ, η Βασιλική Καραμανίδου έκανε μία πολύ καλή κούρσα «γνωρίζοντας» για πρώτη φορά την συγκεκριμένη απόσταση και τερμάτισε σε 4.23.7, χρόνος που της έδωσε την 8η θέση στο σύνολο 52 αθλητριών που τερμάτισαν. Η αθλήτρια του Φίλιππου Μισαηλίδη έδειξε έτοιμη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην Πηγή Τρικάλων.

Τέλος, η Σοφία Παπαδοπούλου αγωνίστηκε στο άλμα σε ύψος και πήρε την 6η θέση με άλμα στο 1.35 δείχνοντας ότι έχει προοπτική για πολύ ψηλότερα άλματα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.